“Vida ecològica en un món sostenible i solidari”. Amb aquest eslògan es presenta l’edició 2012 d’Ecoviure, una fira que vol ser punt de trobada entre les persones i els professionals que treballen per a la sostenibilitat ambiental, social i econòmica del planeta.

Des de divendres dia 5 i fins al diumenge dia 7 d’octubre, el Palau Firal

de Manresa serà l’escenari d’una autèntica festa ecològica: productes agroalimentaris, matèries per a la producció agrària, higiene i cosmètica natural, tèxtil, materials de construcció, energies renovables, vehicles sostenibles i un llarg etcètera de productes −tots bio−, que es podran veure exposats al recinte.

A més de les jornades tècniques dedicades a temes com ara el benestar animal a la ramaderia tradicional i ecològica, l’ecojardineria, l’anticooperació ambiental o la creació d’associacions de consumidors ecològics, Ecoviure celebrarà tallers d’horts urbans, activitats infantils i exposicions sobre el deute ecològic o el comerç just.

A l’aula gastronòmica, diversos xefs faran una demostració de com cuinar amb aliments ecològics i de temporada, procedents dels mateixos expositors i de la comarca, que es rematarà amb un tast de tot allò cuinat.

A més, entre tots els participants, la fira lliurarà els Premis Ecoviure als millors olis, vins, cerveses i construccions ecològiques que es presentin en aquesta edició.

Per a més informació: Web Ecoviure

Altres activitats de la setmana

Dissabte, 6 d’octubre

Dilluns, 8 d’octubre

Dimarts, 9 d’octubre

Explica’ns la teva activitat

Si organitzeu fires, mercats, tallers, cursos, seminaris, xerrades o qualsevol activitat vinculada amb el món bio i saludable, poseu-vos en contacte amb nosaltres i l’afegirem a l’agenda que publiquem cada divendres. Promocioneu-vos i ajudeu-nos a ser presents a totes les comarques!
Escriviu-nos a mcosta@etselquemenges.cat

 

 

Marta Costa
Marta Costa

Periodista i Postgrau en Comunicació Alimentària.
Coordinadora de continguts d'Etselquemenges.

  @marta_coor