Les claus de la salut emocional, la relació amb els problemes crònics i la histamina, la prevenció de l’excés d’estrògens i la menopausa i el nostre microbioma són alguns dels grans temes en què Xevi Verdaguer aprofundirà al Health Hackers Meeting dels propers 13 i 14 d’octubre en un entorn natural de muntanya i en un programa pensat per a un grup reduït de persones.

El Mas Les Comelles acollirà aquest gran esdeveniment dedicat a la salut holística i en què el conegut psiconeuroimmunòleg pretén oferir moltes claus per millorar la nostra salut física i emocional. Per aconseguir-ho, ha ideat un cap de setmana ple d’activitats relacionades amb l’alimentació i els hàbits de vida que comptarà també amb sessions de ioga, hipnosi clínica, tallers de cuina i òpera, a més de menjar saludable.

A més, Verdaguer s’acompanyarà tots dos dies de personalitats del món de la interpretació i el periodisme, com les actrius Sílvia Abril i Nora Navas o la periodista Mercedes Milà, que explicaran la seva experiència seguint la metodologia de la consulta de Verdaguer. La model i instructora de ioga Verónica Blume, d’altra banda, s’encarregarà de guiar la sessió matinal de ioga de diumenge.

Verdaguer ha volgut organitzar aquesta trobada “per ajudar als alumnes i pacients que hi assisteixin a identificar si el seu organisme funciona correctament, entendre què els pot estar passant pel seu cos i que amb quatre classes ben completes pugui donar propostes noves per fer canvis que puguin transformar la salut i la vida d’aquestes persones”.

És la primera vegada que el psiconeuroimmunòleg organitza un esdeveniment propi i ho fa a La Garrotxa, a la seva terra, envoltat de natura i de la seva família.

Health Hackers Meeting té poques places disponibles, així que si us interessa assistir a aquest cap de setmana per transformar la vostra salut, ja us hi podeu inscriure a través del web de Xevi Verdaguer.