El woofing es presenta com la solució ideal per a tots aquells que tinguin ganes de passar una temporada tocant la terra, aprenent i compartint coneixements i experiències en una finca ecològica de qualsevol país del món.

Les persones que fan World-Wide Opportunities on Organic Farms (woofing) se’n van de vacances, amb allotjament i àpats inclosos, sense gastar-se ni un cèntim. A canvi, dediquen part del seu temps i la seva energia a tota mena d’activitats en benefici de la propietat que els acull: cultiu d’horts ecològics, cura i alimentació d’animals, tasques de reciclatge, de neteja, de jardineria o de manteniment general. En resum, gaudeixen d’una autèntica immersió rural per zero euros.

El sistema, que està estès per tot el món, ja fa anys que funciona i deu part de l’èxit que té a la flexibilitat i transparència. D’opcions, a més, n’hi ha per a tots els gustos. Per exemple, hi ha moltes finques que permeten que els hostes els paguin l’estada a través de l’intercanvi de coneixement. Des de classes d’idiomes, de música o d’artesania, fins a sessions de ioga: qualsevol activitat saludable i sostenible és benvinguda.

Si voleu gaudir d’aquesta experiència, trobareu més informació sobre el woofing als webs següents:

www.wwoofinternational.org

www.wwoof.org

www.helpexchange.net

 

Agenda d’activitats

Divendres, 13 de juliol

  • Mercat agroecològic d’Olot. Plaça del Mercat. Olot.

Dissabte, 14 de juliol

Diumenge, 15 de juliol

Dimarts, 17 de juliol

  • Curs de cuina “Taller muntanya”. A càrrec de Mireia Anglada. De 19 a 22 h. Espai Boisà. Barcelona.

Dissabte, 21 de juliol

  • Taller “Millorar les analítiques amb l’alimentació”. A càrrec d’Elena Martínez, naturòpata. D’11 a 14 h. Associació Namasté. C/ Varsòvia, 52-54, baixos. Barcelona. Cal confirmar l’assistència al telèfon 934 365 671 o a través del correu electrònic info@namaste.cat

 

Explica’ns la teva activitat

Si organitzeu fires, mercats, tallers, cursos, seminaris, xerrades o qualsevol activitat vinculada amb el món bio i saludable, poseu-vos en contacte amb nosaltres i l’afegirem a l’agenda que publiquem cada divendres. Promocioneu-vos i ajudeu-nos a ser presents a totes les comarques!
Escriviu-nos a mcosta@etselquemenges.cat

 

 

Marta Costa
Marta Costa

Periodista i Postgrau en Comunicació Alimentària.

  @marta_coor