El psiconeuroimmunòleg Xevi Verdaguer dona les claus per saber com estem per dins i saber, per exemple, que aquesta migranya amb la qual tantes persones conviuen, els dolors de regla que moltes dones donen per fet es poden corregir canviant alguns aliments i fent una mica d’esport. Ho fa en l’espectacle “Transfórmate”, on mescla entreteniment i coneixement per fer un recorregut entenedor i rigorós per la salut d’homes i dones a través de les hormones, sobretot dels estrògens.

“L’equilibri hormonal és important per a la nostra salut perquè, quan totes les hormones estan en equilibri i funcionen correctament, tenim salut i benestar”, explica Verdaguer. “Quan alguna de les hormones no funciona bé, veiem efectes en moltes parts del cos i la ment. Comencen els símptomes i les patologies i moltes vegades el mal funcionament d’alguna de les hormones afecta un altre sistema hormonal relacionat. El nostre estil de vida, afegit a la nostra genètica, té un efecte molt gran. Per això és essencial cuidar-se”, afegeix.

En aquest espectacle, descobrirem que hi ha molts símptomes que hem normalitzat, però que no són normals, com per exemple:

  • Haver de prendre laxants per anar de ventre
  • Patir menstruacions doloroses
  • Tenir freqüentment èczemes
  • Conviure amb el mal de cap o la migranya
  • Fer-se esquinços sovint
  • Prendre medicaments per a l’ansietat o la depressió sense tenir cap trastorn psicològic

Tots aquests símptomes poden estar relacionats amb un excés d’estrògens i, en l’espectacle “Transfórmate”, entendrem com hem de menjar si fabriquem molts estrògens o si no els eliminem correctament. Per això, a banda d’entrar de ple en la funció dels estrògens en el nostre organisme, en aquest show Verdaguer explica també com podem fer que el nostre fetge funcioni correctament i com activar la funció enzimàtica d’aquest òrgan.

Podeu comprar les entrades per veure l’espectacle online aquí o al botó de sota. Més de 12.000 persones ja han vist l’espectacle i ja han començat el seu camí cap a la transformació. A més a més, totes aquelles que comprin la seva entrada online, després de veure l’espectacle rebran instruccions amb les proves que cal fer-se segons els símptomes que es presentin i les claus per detectar què els succeeix.

Més informació

Laura Pitart
Laura Pitart

Periodista

    @etselquemenges.cat