Soya – París
París - França

El restaurant ecològic de referència a París

Soya neix ara fa dos anys de la inquietud de la Gisèle, la propietària, per crear un restaurant de cuina d’avantguarda vegetariana i ecològica que s’allunyés de les opcions més ètniques o hippies que fins al moment hi havia a la ciutat. Va voler crear un espai que acostés aquesta cuina a tot tipus de públic amb l’assessorament de la Valérie Cupillard, la nostra bloguera de la Provença francesa.

IMG_4607

INFORMACIÓ
Producte estrella: Lasanya de verdures
Apte per a: vegans, vegetarians, celíacs
Preu mitjà: 15 €
Contacte:  20 Rue de la Pierre Levée, 75011 Paris, França
Tel.: +33 1 48 06 33 02
Obert cada dia menys diumenge nit .

El restaurant es troba a no gaires parades del centre, a prop del canal de Saint-Martin, en un barri molt tranquil únicament freqüentat per locals. L’espai és força reduït, però molt acollidor per la gran lluminositat, la doble alçada del sostre i l’estètica minimalista. Les tres grans taules de fusta per compartir i la mitja dotzena de petites creen un ambient molt informal i desenfadat.

La carta inclou una dotzena de plats delicadament elaborats amb els millors productes ecològics i de temporada de París. Hi trobarem des d’amanides amb vinagretes espectaculars fins a una versió dels rotllets de primavera; passant per sopes fredes i calentes, especialitats de pasta i arròs, llegums a la libanesa, hummus, tabule, mandonguilles d’algues o la seva famosa lasanya de verdures. A més, també inclou una selecció exquisida de postres i pastissos a l’estil francès més pur. Tot això, acompanyat d’una gran sensibilitat per les al·lèrgies i intoleràncies; de fet, el 90% dels seus plats no tenen gluten ni lactis i moltes de les postres estan elaborades amb endolcidors naturals. De totes maneres, per estar-ne segurs, o si voleu algun canvi, demaneu-ho, que estaran encantats d’escoltar-vos i d’adaptar-se al que els demaneu.

bonissim-europa_ets-el-que-menges_SOYA_11_10_bonissim-europa_ets-el-que-menges_paris copiabonissim-europa_ets-el-que-menges_SOYA_05IMG_4562bonissim-europa_ets-el-que-menges_SOYA_13IMG_4560IMG_4578

El cap de setmana, que és quan hi vam ser, ofereixen servei continu de brunch. Es tracta d’un bufet en què pràcticament hi ha tota la carta, de manera que podem fer un tast de cada plat. Es pot repetir tantes vegades com es vulgui, ja que van reposant contínuament, però sempre amb la mateixa la qualitat i bona presentació. Això fa que l’actitud i el flux de persones sigui constant però calmat, ja que hi ha de tot per a tothom. Un cop tenim el plat a taula, ens serviran una gerra d’aigua i una altra d’un suc de taronja i pastanaga deliciós fet al moment. Destaca la gran elaboració dels plats, el refinament de l’execució i l’excel·lència dels gustos. Realment és cuina vegetariana d’altíssim nivell que no deixarà ningú indiferent.

Tenen obert cada dia entre setmana al migdia i vespre, en horari francès, i els caps de setmana ofereixen el brunch: dissabte tot el dia interrompudament i diumenge només durant el servei de migdia. Si teniu pensat arribar més tard de la una, és imprescindible reservar.

En definitiva, si voleu tastar alguns dels millors plats ecològics de la capital francesa en un ambient íntim, molt acollidor i envoltats només de locals, no podeu deixar de fer una visita al Soya.

bonissim-europa_ets-el-que-menges_SOYA_07bonissim-europa_ets-el-que-menges_SOYA_12bonissim-europa_ets-el-que-menges_SOYA_09

Pau Sabater i Clara Balmaña
Pau Sabater i Clara Balmaña

Dissenyadors, emprenedors i viatgers amants de l'alimentació saludable

   
PUBLICITAT

portada  —  amunt

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat