La dutxa, més que una rutina d’higiene diària

Després de l’estiu, aprofitar el moment de la higiene diària és la manera més còmoda per suavitzar i rehidratar la pell malmesa –en més o menys mesura– per l’exposició constant als rajos UVA

Inici  ›  Cosmètica  17 de setembre 2014 | Actualitzat el 18 de setembre 2014

La dutxa forma part de la nostra rutina diària i seria interessant donar-li el valor que té una sessió de massatge, una bona teràpia antiestrès i considerar que és millor que cap somnífer. A més, un bon gel aporta suavitat i vitamines per a la pell.

Una dutxa fresca i revitalitzant és un regal que ens ofereix la naturalesa a través de l’aigua. Amb una dutxa escocesa –començar amb aigua calenta i acabar amb aigua freda– posem a punt l’organisme de manera molt efectiva: estimulem la circulació sanguínia, revitalitzem i tonifiquem la musculatura i eixorivim la ment.

Head shower

L’aigua tèbia és la millor aliada per millorar la fatiga mental. L’aigua freda a raig sobre les cames i els peus contrau les venes i activa la circulació sanguínia. La dutxa afavoreix la disposició dels òrgans interns i accelera el metabolisme, per la qual cosa ens ajuda a eliminar toxines i greix acumulat.

No obstant els beneficis que atribuïm a la dutxa diària, alguns dermatòlegs aconsellen no fer-ho gaire sovint, perquè pot tenir conseqüències negatives per a la pell. Aquesta és una raó poderosa que fa indispensable ser molt exigents a l’hora de triar el gel o sabó de bany.

Per tenir una pell sana i equilibrada, és fonamental que el gel de bany en respecti el PH. La naturalesa ens ofereix actius extraordinaris procedents de plantes, fruits o flors, amb els quals els laboratoris de cosmètica natural elaboren productes per a la higiene diària. Les seves fórmules contenen una associació selectiva d’aquests ingredients actius en forma d’olis i extractes vegetals.

Al mercat hi ha una varietat molt extensa de textures i aromes que ofereixen moltes alternatives per satisfer les expectatives individuals: fragància, suavitat, hidratació, etc. Però és primordial tenir en compte els agents escumosos –tensioactius– que fan servir les marques, perquè es comercialitzen molts gels denominats naturals, que, si n’analitzem a fons la fórmula, contenen ingredients nocius per a l’organisme. És molt important, doncs, informar-se abans d’adquirir el gel més adequat per a la higiene de tota la família.

Fragàncies delicioses, textures excel·lents i tensioactius suaus derivats de plantes

Logona, marca de cosmètica biològica certificada amb més de 35 anys d’experiència, ens sorprèn aquesta tardor amb una col·lecció d’aromes delicioses per a la seva nova línia d’higiene corporal: codony i vainilla, llimona i gingebre i rosa silvestre i raïm.

La gamma equilibrant Harmony amb codony i vainilla garanteix una dutxa de tardor càlida amb una associació d’aromes que calma la pell i relaxa l’esperit. El gel de dutxa conté tensioactius suaus i valuosos derivats de plantes que respecten el PH de la pell. L’extracte de codony bio i de vainilla hidraten i calmen la dermis i li proporcionen una textura sedosa.

La dutxa millora la fatiga mental, activa la circulació sanguínia i ajuda a eliminar toxines i greix acumulat

La fórmula de la loció hidratant corporal està enriquida amb olis essencials vegetals que protegeixen i nodreixen la pell sensible.

La gamma refrescant i estimulant Energy ofereix la sinergia ideal dels extractes de llimona bio amb l’arrel de gingebre bio, dos ingredients energètics que asseguren una dutxa tonificant per començar el dia amb optimisme i vigor. El gel de dutxa conté tensioactius suaus i valuosos derivats de plantes que respecten el PH de la pell. L’extracte de llimona bio i el de l’arrel de gingebre vigoritzen i nodreixen la pell, que lluirà amb esplendor renovada.

La loció hidratant corporal conté una fórmula enriquida amb olis essencials vegetals, que cuiden i activen tot tipus de pell.

La gamma regeneradora Vitality, elaborada amb oli de grana de raïm i extractes de rosa silvestre i magrana, estimula la bellesa natural de les pells exigents. El perfum natural i deliciós de les roses silvestres i del raïm exalta l’esperit. El gel de dutxa conté tensioactius suaus i valuosos derivats de plantes que respecten el PH de la pell, i l’acció regeneradora i antioxidant dels extractes de rosa silvestre, de l’oli de grana de raïm i de la magrana rejoveneix la pell.

La fórmula de la loció hidratant corporal està enriquida amb olis essencials vegetals que renoven la qualitat de la pell i n’impulsen la uniformitat i joventut.

I sortegem aquest lot entre tots els lectors que deixeu un comentari explicant-nos quins hàbits saludables seguiu quan us dutxeu. Teniu temps de participar fins dilluns 22 de setembre. 

lot-logona-cat

PUBLICITAT

portada  —  amunt