El maquillatge convencional conté substàncies químiques –com ara silicones, polímers, ceres sintètiques i colorants i perfums sintètics– que poden ser agressives per a la pell i a més contaminen el medi ambient.

En canvi, el maquillatge 100% natural certificat està formulat amb olis vegetals, essencials i ceres naturals i bio, colorants naturals i conservants presents en la naturalesa que cuiden la nostra salut i la del planeta. A més, és ideal per a persones amb intoleràncies, ja que deixa respirar la pell perquè no tapa els porus, no provoca irritacions i la pell sensible el tolera molt millor.

Maquillatge ulls bio

Amb el pas dels anys, ha sorgit una nova generació bio que fa servir marques de cosmètics modernes i bio, sostenibles, amb les quals puguin identificar-se.

Al mateix temps, són molt exigents respecte de l’eficàcia de la cosmètica bio i mostren un comportament de consum variable si no es compleixen les expectatives, com la intensitat de color duradora d’una barra de llavis o l’opacitat d’una base, per exemple.

A més, amb l’arribada de la COVID-19 i l’ús diari de mascareta com a mesura preventiva, el maquillatge d’ulls ha agafat cada vegada més força i s’ha convertit en el gran protagonista durant aquesta pandèmia.

Amb unes expectatives tan altes, SANTE és la resposta a les necessitats de la nova generació bio.

SANTE, pioners en maquillatge 100% natural amb ingredients ecològics

SANTE ens sorprèn amb una gamma de productes molt àmplia per a rostre, llavis i, especialment, ulls, amb colors espectaculars i textures fundents que aporten vitalitat i un aspecte radiant, a més de garantir una experiència única sense perjudicar la pell.

Quins avantatges té?

  1. Ingredients principals 100% bio

Amb ingredients respectuosos amb el medi ambient i la salut, com poden ser mantega de karité, àloe, extracte de cogombre, oli de jojoba, d’ametlles, de macadàmia i de llavors de raïm.

  1. Màxima excel·lència: Certificació NaTrue

Aquests productes estan acreditats amb una de les certificacions bio més exigents: NaTrue. Això vol dir que no porten olis minerals, derivats del petroli, substàncies genèticament modificades, fragàncies sintètiques ni conservants artificials.

  1. Sense crueltat animal

Cal destacar que són productes vegans, és a dir, no es fa servir cap animal en tot el procés de producció i testatge com a proveta de laboratori.

Tampoc porten gluten, ja que SANTE té molt present totes les persones al·lèrgiques a aquest ingredient.

  1. Envàs 100% reciclat

Sempre que sigui possible, SANTE envasa els productes amb plàstic reciclat (r-PET) i sense material d’embalatge secundari, ja que busca reduir al màxim l’impacte mediambiental i cuidar el planeta.

  1. Tons i textures que enlluernen

Una de les novetats d’aquest nou maquillatge són les tonalitats d’ombres d’ulls i l’ampliació de màscares de pestanyes.

SANTE ofereix reflexos preciosos per als ulls, amb la incorporació de noves tonalitats d’ombres com Pearly Opal, Sunburst Copper, Nightsky Navy i Tawny Taupe.

A més, també té els llapis d’ulls habituals amb textures suaus i colors intensos i duradors, disponibles en quatre colors: 01 deep black, 02 deep brown, 03 navy blue i 04 golden olive.

I ara ofereixen més màscares de pestanyes perquè cada persona pugui aconseguir el resultat desitjat, des de volum i gruix fins a gruix i color, amb un total de set màscares de pestanyes diferents.

I, finalment, no ens podem oblidar dels meravellosos productes per a celles, com el perfilador de celles, el gel tractant amb color o l’estoig de celles per tenir un resultat professional.

Aposteu per SANTE per tenir… una mirada radiant garantida!

 Descobriu-los a www.naturabiocosmetics.com

Seguiu-los a Instagram: @naturabio_cosmetics