Després de l’estiu, els cabells ens solen caure més. Aquesta caiguda és resultat de la renovació natural dels cabells que té lloc en els canvis d’estació, amb més força a la tardor. Sol ser més accentuada en aquesta estació perquè normalment els cabells arriben més dèbils perquè han estat molt exposats al sol i a la calor durant els mesos d’estiu, juntament amb altres elements com el clor de les piscines o la sal de la mar. Tot això fa que es ressequin i es tornin més fràgils.

Rutina capil·lar

Tot i que és normal que ens caiguin, uns bons hàbits de cura capil·lar poden enfortir-los i frenar-ne la caiguda. Cal evitar, en la mesura que sigui possible, exposar els cabells directament a temperatures altes, com, per exemple, rentar-se’ls amb aigua molt calenta o abusar de planxes o assecadors. Les temperatures altes solen obrir més la cutícula dels cabells i els afebleixen.

Un altre consell és pentinar-se amb un raspall de bambú o fusta, que evita estirades i estimula el cuir cabellut, la qual cosa afavoreix el creixement capil·lar.

Xampús i condicionadors ecològics

La rutina d’higiene capil·lar és molt important per no afeblir més els cabells. Les marques de xampú convencionals fan servir tensioactius que generen molta escuma, com per exemple el SLS (Sodium Lauryl Sulfate). De totes maneres, aquests tensioactius tan agressius i econòmics també destrueixen la protecció natural dels cabells i, conjuntament amb les silicones, fan que es ressequin i s’afebleixin més.

NaturaBIO Cosmetics és una marca local d’autèntica cosmètica bio, amb productes 100% certificats. Té una oferta molt àmplia, amb productes de qualitat bio a l’abast de tothom, entre els quals destaquen els productes capil·lars.

Els xampús NaturaBIO Cosmetics respecten els cabells perquè no contenen silicones i estan formulats amb tensioactius naturals suaus procedents del coco i altres ingredients ecològics.

Els condicionadors NaturaBiO Cosmetics també són un bon complement natural en la rutina de la cura capil·lar, perquè ajuden a tenir els cabells més forts, suaus, hidratats i els aporten lluentor.

Dues línies capil·lars NaturaBIO Cosmetics: Tratante i Vitalidad

El xampú i el condicionador Tratante de NaturaBIO Cosmetics nodreixen i reparen els cabells. Estan formulats amb civada bio, que els suavitza, i àloe bio, que els hidrata i els calma. Són productes aptes per a vegans, per a tota mena de cabells i contenen una dolça fragància de lliri i vainilla.

D’altra banda, el xampú i el condicionador Vitalidad de NaturaBIO Cosmetics aporten lluentor i suavitat als cabells. Estan formulats amb poma bio, que aporta vitalitat, i àloe bio, que hidrata i calma els cabells. Són aptes per a vegans, ideals per a tota mena de cabells i fan una aroma de poma verda molt agradable.

Tots els productes capil·lars NaturaBIO Cosmetics tenen el màxim nivell de certificació bio: ECOCERT COSMOS ORGANIC. Més del 95% dels ingredients vegetals de les seves fórmules són ecològics.

A més, no només cuiden el contingut, sinó que també cuiden el continent. Aquests productes capil·lars NaturaBIO Cosmetics es venen en ampolles 100% R-PET (amb plàstic reciclat procedent d’altres envasos, per evitar generar més plàstics), en un format familiar de 740 ml amb dosificador.

Per a un resultat òptim, feu servir primer un xampú NaturaBIO Cosmetics i tot seguit un condicionador de la mateixa marca. Ajudeu a enfortir i a cuidar els vostres cabells com es mereixen. Us ho agrairan.