Del 9 al 12 de maig, ens tornarem a veure. Són els únics dies de l’any que ens podem mirar als ulls, agafar-nos les mans, tocar-nos l’espatlla i intercanviar somriures. És l’únic moment de l’any que podem aprofitar per posar-nos al dia i, si és el primer cop que xerrem, perquè ens expliqueu com ens vas conèixer.

Ja fa uns quants anys que Etselquemenges és expositora a la Fira Biocultura i, sempre que hi anem, tornem amb les històries dels nostres lectors. Cada any, veiem més persones i molts de vosaltres ja ens passeu a saludar edició rere edició, perquè ens apreciem, perquè combreguem quan parlem d’alimentació i salut, i Biocultura és l’escenari perfecte per parlar hores i hores del que ens uneix, per picar-nos l’ullet.

Etselquemenges s’ha construït gràcies a vosaltres: dones i homes que ens heu fet confiança durant anys i que ens ho veniu a explicar a la fira més important del sector.

Cada any em cau la bava quan sento depèn de quina història a l’altra banda del mostrador. Quan m’expliqueu històries de canvi o de supervivència i afirmeu que, gràcies a nosaltres, vau descobrir una nova manera de menjar i de viure, penso que tots aquests anys de feina –l’exigència extrema és alhora la meva virtut i el meu defecte– valen la pena. Les vostres històries ens reconforten, i tot l’equip d’Etselquemenges que som rere el taulell, any rere any, les rebem i les recordem dies i dies.

Us esperem a Biocultura; com sempre ens trobareu just a l’accés al Palau Sant Jordi, a l’estand 1 de la zona 1, que és just abans de baixar les escales al Pavelló 1. Quan entreu, serem els primers que veureu.

Recordeu que, com cada any, tindreu disponible l’oferta de fer-vos socis o de renovar carnet al 50% del preu i, aquest cop, hi haurà una gran estrena –i oferta també–: fer-vos socis de Soycomocomo.

Núria Coll
Núria Coll

Directora d'Etselquemenges.cat, Soycomocomo.es, la Consulta nutricional d'Etselquemenges.
Creadora del Cómo Como Festival

  @nurcoll   @nuria__coll