Reutilitzar les ampolles de plàstic que trobem a les botigues d’aliments no és recomanable, ja que contenen components químics que poden ser perjudicials per a la salut.

El BPA és un component químic que porten alguns plàstics i que, en determinades condicions, migra als aliments o begudes. Diferents estudis parlen de la perillositat d’aquest component tan difícil d’eliminar que s’acumula al cos. Per tant, per un principi de precaució recomanem triar un tipus d’ampolla sense BPA. El vidre és un material molt adequat, ja que no reacciona en contacte amb els aliments, és reciclable, transparent i fàcil de netejar. El problema pot ser el pes i que és fràgil.

La Flaska és una ampolla de vidre amb disseny personalitzat i un protector de neoprè o silicona que la protegeix dels cops; és de vidre gruixut resistent i lliure de tòxics. flaska-neoEl Tritan és un tipus de plàstic lliure de BPA molt resistent i dur, lleuger i transparent. Gràcies a la seva qualitat i atoxicitat, Aladdin, empresa especialitzada en ampolles i contenidors d’aliments, el fa servir per fer ampolles funcionals amb un disseny atractiu. aladdinAmb Tritan també podeu trobar ampolles amb filtre de carbó actiu, com l’ampolla Brita Fill&Go, que elimina el clor i impureses de l’aigua. brita L’acer inoxidable és un material apropiat per estar en contacte amb els aliments, ja que no allibera components tòxics, és molt resistent, higiènic i dura molt. Cal no confondre’l amb l’alumini, metall pesant no recomanable per a la salut, amb el qual estan fetes moltes ampolles d’excursionisme. L’acer inoxidable és també molt adequat per fer termos, ja que manté les begudes tant calentes com fredes. Els termos Aladdin i Stanley són molt resistents als cops i mantenen els líquids freds o calents fins a 24 hores en les condicions més extremes. termos 317050_2619216849075_1758651645_nSílvia Ferrer-Dalmau Bosch

René, productes per a la llar saludables i eficients

www.espairene.com