Volem productes que cuidin i millorin la salut de la pell de manera efectiva. I, alhora, volem marques que apostin per productes naturals i sostenibles que ens garanteixin que no testen en animals ni fan servir productes d’origen animal i que apostin per minimitzar el seu impacte ambiental. En definitiva, volem una pell saludable sense comprometre el futur del planeta.

innovació cosmetica natural

I és que la societat ha arribat a un moment de conscienciació en què no només vol productes per cuidar la pell, sinó que també exigeix, a les empreses que hi ha al darrere, productes respectuosos amb les persones, els animals i el medi ambient.

En el món de la cosmètica, per tal de cuidar la pell i també el planeta, cal apostar per una cosmètica basada en productes naturals i en marques que busquin estratègies de producció i embalatges sostenibles per tal de reduir els residus que generen i minimitzar la seva empremta ambiental.

La clau la trobem en la cosmètica natural que se centra en la recerca de principis actius naturals i sostenibles que siguin efectius i que, al mateix temps, preservin l’equilibri natural de la pell i la cuidin segons cada necessitat.

Volem una pell saludable sense comprometre el planeta

Al capdavant d’aquestes empreses de cosmètica natural hi ha Freshly Cosmetics, que té el propòsit final de facilitar la transició a un món amb una cosmètica natural, saludable i sostenible. I, per fer-ho, aposta sempre per una cosmètica innovadora a base de productes naturals que millorin i cuidin la pell de manera real.

La filosofia de Freshly Cosmetics se sustenta en tres pilars:

1.    Fórmules innovadores naturals i sostenibles

El 99% dels ingredients de totes les fórmules de Freshly Cosmetics són d’origen natural i de producció sostenible, i el 60% d’aquests són també d’origen ecològic.

Sempre amb una perspectiva innovadora, Freshly Cosmetics desenvolupa fórmules que revolucionen la cura de la pell amb productes fets a base de principis actius naturals amb resultats avalats per tests clínics. Aquesta recerca i innovació contínues les trobem en tots els productes que treu al mercat.

En el seu últim llançament, trobem una combinació perfecta de les 7 millors tecnologies, les més innovadores i 100% naturals, per minimitzar les imperfeccions del rostre com granets, marques, vermellors o capil·lars dilatats, a més de tots els signes causats per acne, rosàcia i cuperosi.

L’Azelaic Radiance Face Treatment és una innovadora fórmula que incorpora potents actius naturals com àcid azelaic, un complex d’Honokiol i Magnolol, un concentrat de probiòtics, flavonoides i flor de safrà. Un tractament facial dissenyat per a les pells més castigades, fins i tot les més sensibles.

Gràcies a l’equilibri natural dels seus principis actius els efectes d’aquest tractament es van notant de manera gradual: en només 14 dies, aconsegueix que la pell de la cara millori de forma progressiva veient-se més lluminosa, saludable i unificada.

A part d’apostar i innovar en substàncies naturals sostenibles, Freshly Cosmetics també se centra a evitar l’ús de matèries primeres contaminants com els olis minerals, els gasos inflamables derivats del petroli o els microplàstics.

Freshly Cosmetics és, per tant, una empresa capdavantera en la recerca i la innovació de cosmètica natural, que posa el focus a oferir productes innovadors i respectuosos amb el medi ambient però, sobretot, beneficiosos per a la pell.

2.    Embalatge sostenible i innovador

Només podem acceptar un futur en què tots els productes siguin sostenibles. Per tant, cal moure’s ràpidament i irreversiblement cap a productes i tecnologies que ho facin possible. Cal apostar per sistemes d’embalatge que minimitzin l’impacte i per materials reciclables i reutilitzables.

Freshly Cosmetics aplica un procés d’innovació i millora continu per tal d’incorporar materials sostenibles en l’embalatge dels seus productes i desenvolupar envasos més sostenibles a base de cartró, fusta, vidre o alumini.

Una de les apostes de reciclatge de Freshly Cosmetics i que se suma a la seva aposta d’embalatge sostenible és el seu sistema refill, que consisteix en un sistema per reomplir envasos –que actualment només es troba a les seves botigues de Madrid (C. Fuencarral, 46) i Barcelona (C. Portaferrissa, 34)– i que, en només nou mesos, ha suposat estalviar la producció de centenars d’envasos.

3.    Millora contínua accelerada

Una empresa que no escolta ni els seus clients ni la societat que l’envolta no evoluciona ni aconsegueix cobrir les necessitats que la gent demana.

És per això que Freshly Cosmetics s’esforça al màxim per escoltar les demandes dels seus clients a partir dels seus canals de comunicació per tal de donar resposta a totes les demandes, identificar les necessitats no cobertes pel mercat i oferir productes innovadors.

Per a qualsevol consulta podeu posar-vos-hi en contacte a través de:

  • Correu electrònic: hello@freshlycosmetics.com
  • Telèfon: 877 911 223
  • Instagram: @freshlycosmetics