Prendre el sol és importantíssim tant per a la salut física com per a la mental. El sol ajuda a produir de manera natural vitamina D, imprescindible per fixar el calci als ossos i mantenir-los sans. A part, que els dies siguin més llargs a l’estiu ens ajuda a sintetitzar més quantitat de serotonina –l’hormona de la felicitat– i això ens fa estar de més bon humor.

Pell protegida al sol Freshly Cosmetics

Gaudir del sol de manera saludable!

Tot i els beneficis extraordinaris dels rajos solars, exposar-s’hi de manera descontrolada ens pot fer molt mal a la pell i a la salut. Una bona rutina diària, abans i després del sol, farà que la pell estigui sempre radiant, envelleixi més tard i evitarà possibles danys cancerígens.

PAS 1: Hidratem la pell abans i després dels banys de sol

La dermis, la capa interna de la pell, no pateix directament les inclemències del temps, però és la responsable d’aportar aigua i nutrients a la capa externa de la pell i fer que estigui radiant.

Per això és essencial, abans i després d’un bany solar, assegurar a la pell una hidratació profunda per tal de no perdre l’aigua dèrmica. Els olis vegetals són perfectes per nodrir les capes més profundes de pell amb les vitamines liposolubles A, D o E, molt importants per a una pell saludable.

L’oli corporal Golden Radiance Body Oil de Freshly Cosmetics hidrata molt i és una gran ajuda a l’hora d’evitar perdre l’aigua dèrmica de la pell; a més té antioxidants provinents dels olis vegetals d’ametlles, d’avellana, de macadàmia i de xia, que ens protegeixen del fotoenvelliment prematur de la pell. 

La resta d’ingredients d’aquesta fantàstica fórmula de Freshly Cosmetics aporta beneficis extra, com reduir cicatrius i estries –gràcies a l’acció de l’oli de rosa de mosqueta i l’oli de marula– o actuar com a reductor i anticel·lulític incrementant l’elasticitat i la fermesa de la pell –gràcies a la tecnologia natural de la microalga Tisochrysis lutea.

L’oli corporal Golden Radiance Body Oil de Freshly Cosmetics aporta a parts iguals tot el que cal per tenir la pell hidratada, tonificada i nodrida en profunditat. I la cirereta del pastís és un perfum subtil, però absolutament addictiu.

PAS 2: Posem-nos al sol sense riscos!

Durant l’exposició solar, rebem l’impacte de dos tipus de radiacions ultraviolades: els rajos UVB, que afecten l’epidermis i són els responsables de les cremades, les butllofes i els danys cel·lulars cancerosos; i els rajos UVA, de més longitud d’ona que els anteriors i que, per tant, arriben a les capes més profundes de la pell.

Els UVA són els responsables d’accelerar l’envelliment de la pell perquè fan que produïm més radicals lliures, juntament amb els infrarojos i la llum visible. Un bon protector solar, a part de protegir la pell de les radiacions ultraviolades, ha de contenir grans quantitats d’antioxidants per contrarestar la producció de radicals lliures.

La Crema Solar Corporal Healthy Protection de Freshly Cosmetics protegeix a partir de filtres físics naturals, com l’òxid de zinc i el diòxid de titani, uns compostos minerals que converteixen la pell en un mirall que reflecteix i dispersa les radiacions solars. A més, té astaxantina, un antioxidant molt potent extret de microalgues que protegeix les estructures cel·lulars de la pell. Incorpora també els olis vegetals d’ametlles, alvocat i jojoba, que, a més de ser grans antioxidants, també augmenten la capacitat d’hidratació i nutrició de la crema.

I, quan parlem de sol, no ens hem d’oblidar de protegir-nos la cara, però no només a l’estiu sinó tot l’any, ja que aproximadament el 80% de l’envelliment del rostre el causa l’exposició solar.

La Crema Solar Facial Healthy Protection de Freshly Cosmetics, a part d’oferir una protecció d’ampli espectre davant els UVA i UVB, aporta àcid hialurònic, amb un gran poder hidratant i regenerador de la pell. Completa la seva capacitat de protecció solar amb un complex antioxidant molt potent format per extracte de nabiu vermell, astaxantina i àloe, una combinació pensada per lluitar contra el fotoenvelliment prematur de la pell de la cara, que està exposada al sol 365 dies a l’any.

Protegim del sol els més petits de la casa

Els infants formen part del grup de població més vulnerable a les radiacions solars. Quan som petits, la capacitat de generar melanina, el pigment que genera el cos de forma natural per protegir-se dels rajos ultraviolats, encara no s’ha desenvolupat i això deixa el cos dels infants desprotegit davant els rajos solars.

És molt important fer servir filtres físics –i no pas químics– en infants, per tal de minimitzar les possibles reaccions al·lèrgiques o de sensibilitat a la pell, i assegurar una protecció completa des del primer minut. Els filtres químics necessiten entre 20-30 minuts abans de començar a actuar i, en canvi, els físics ho fan des del moment que apliquem la crema.

Per als més petits de la casa buscarem sempre cremes solars amb una protecció total, SFP50+, d’ampli espectre; protecció davant UVA, UVB i IR, i amb filtres físics naturals, com és el cas de la Crema Solar Kids Protection de Freshly Cosmetics, que, a més, incorpora àloe i olis vegetals d’ametlles i arròs, rics en vitamina E, que aporta un extra de nutrició per a les pells més sensibles.

PAS 3: No ens oblidem dels cabells!

A l’estiu, els rajos ultraviolats del sol danyen els cabells, ja que en debiliten l’estructura interna. Per tal d’evitar cabells secs, fràgils i que no brillen els hem de protegir tal com fem amb la resta del cos.

El Hair Radiance Keratin Spray de Freshly Cosmetics protegeix els cabells de les agressions solars perquè té una proteïna del lli que embolcalla i protegeix la fibra capil·lar. A més, té una combinació extraordinària a base de principis actius naturals –com la queratina vegetal de carxofa i les proteïnes de pèsol i baobab– que reforcen i reestructuren la fibra capil·lar, cosa que ajuda a recuperar l’estructura natural dels cabells per tal que segueixin brillants, mantinguin el color natural i les puntes no s’obrin.

Freshly Cosmetics,  la marca líder en el sector de la cosmètica natural i saludable, aposta per innovar i combinar ingredients naturals per crear fórmules úniques i exclusives pensades específicament per protegir i cuidar tots els tipus de pells.

Fan productes naturals aptes per a vegans i amb un gran compromís amb el medi ambient amb fórmules a base d’ingredients obtinguts de manera respectuosa amb la naturalesa i la fauna marina. Com que busquen ingredients que no es bioacumulen, no interfereixen en la cadena tròfica marina.