El sol és important per a l’estat d’ànim i salut mental, i també ens ajuda a produir vitamina D, sincronitza els nostres horaris i ens ajuda a cuidar la salut òssia. Però hem de recordar que, tot i els grans beneficis dels rajos solars, una exposició solar descontrolada accelera l’envelliment prematur de la pell i, fins i tot, pot arribar a provocar-nos danys cancerígens.

mascareta facial

De forma natural, a partir dels trenta comencem a tenir una pèrdua progressiva d’estructures i components interns de la pell com el col·lagen, que aporta resistència; l’elastina, que aporta elasticitat, o l’àcid hialurònic, que estimula la regeneració de la pell.

Si cuidem bé la pell es poden prevenir els efectes de l’envelliment prematur. Més que mai després de l’estiu, hem de cuidar, hidratar, regenerar i nodrir amb cura la pell per tal de restaurar-ne les estructures i que llueixi sana la resta de l’any.

Com recuperar la pell després de l’estiu

És evident que, després de l’estiu, la pell de la cara no és la mateixa; és la pell que més hores d’exposició solar rep durant tot l’any i la que acumula més danys.

Establir una rutina de neteja facial especialment indicada a reparar aquests danys és molt important. Per fer-ho cal seguir els passos següents:

La pell de la cara, la més castigada!

Una bona manera de recuperar la pell després de l’estrès de l’estiu són les mascaretes facials; càpsules que conformen tractaments en profunditat amb components que s’adapten a les necessitats de cada tipus de pell.

Les mascaretes facials de Mimesis Sensations són un veritable tractament professional a l’abast de tothom; només cal buscar quinze minuts tranquils i relaxats per dedicar-los a cuidar-nos a nosaltres i a la nostra pell.

Trobareu una mascareta facial indicada per a les necessitats especials de cada pell:

 • Mascareta que calma
  Ideal per retornar la hidratació i calmar la pell després de grans exposicions al sol a base dels principis actius de la menta (Mentha piperita) –que calma i regenera– i del te verd (Camellia sinensis) –que actua com a tònic facial i relaxant cutani. Cal saber que el te verd inhibeix els enzims que descomponen el col·lagen i l’elastina, que endarrereix l’envelliment prematur de la pell.
 • Mascareta que relaxa
  Uneix les propietats bactericides, astringents i seborreguladores de la bergamota (Citrus bergamia), amb la qual cosa evita l’aparició de grans i brillantors, amb els beneficis de la vitamina C, imprescindible per a la síntesi de col·lagen i alhora un gran antioxidant que evita l’envelliment prematur de la pell atenuant les taques i unificant el to.
 • Mascareta que il·lumina
  Indicada per recuperar la lluminositat natural a partir dels principis actius de la gardènia de Tahití i oligoelements com l’or, la plata o el platí. La gardènia de Tahití (Gardenia tahitensis) té una gran capacitat hidratant, reafirmant, regenerant i estimulant de l’activitat cutània, i retorna la lluminositat. Els oligoelements afavoreixen l’activitat de regeneració cel·lular de la pell.
 • Mascareta que purifica
  Ideal per eliminar els tòxics ambientals i evitar les brillantors no desitjades, ja que neteja els porus i elimina les cèl·lules mortes a base de carbó actiu.

Innovació i naturalesa, una unió perfecta

Aquestes mascaretes presenten una forma d’aplicació innovadora; per un costat trobem els ingredients actius juntament amb els alginats i, per  altra banda, trobem l’aigua desionitzada. Els alginats són unes substàncies que afavoreixen l’oxigenació cel·lular i que estimulen la formació de col·lagen, milloren la retenció d’aigua i aporten minerals essencials a la pell.

Aquestes dues parts estan separades i inactives fins que es barregen just en el moment que es fa servir gràcies a un envàs molt pràctic. Quan entren en contacte, generen un gel que permet el pas ràpid dels ingredients actius cap a la pell i afavoreix una hidratació ràpida que restaura la pell i minimitza els danys de l’estiu.

Tots els productes de la línia Mimesis Sensations tenen la certificació ACENE BIO. Aquest segell assegura un percentatge d’ingredients naturals del 95% i certifica que com a mínim el 10% són de procedència ecològica. Mimesis Sensations supera aquests percentatges arribant fins a un 97% d’ingredients naturals, amb un 21% d’aquests d’origen ecològic. Al mateix temps, compten amb la certificació ACENE VEGAN, que garanteix que cap producte o subproducte és d’origen animal i, que per descomptat, no ha estat testat en animals.

En definitiva, les mascaretes de Mimesis Sensations són uns productes d’alta cosmètica que cuiden de manera respectuosa tant la pell com el medi ambient.

Mimesis Sensations és la línia d’alta cosmètica natural d’Herbora, una empresa catalana que va entrar al sector l’any 1981 i que, al llarg d’aquests quasi quaranta anys, sempre ha buscat destacar en innovació i qualitat per tal d’oferir productes innovadors que s’adaptin a les necessitats de totes les pells.