Arriba el moment de l’any de decidir què faran els nostres fills durant les vacances d’estiu. És tot un dilema, ja que hi ha un munt de propostes i, moltes vegades, no sabem què prioritzar per triar bé.

colònies d'estiu

Quins criteris cal prioritzar a l’hora de triar les colònies d’estiu?

Els pares tenim la necessitat de sentir que deixem els fills en bones mans. Quan busquem opcions de colònies d’estiu, prioritzem les que proposen activitats respectuoses amb ells i amb els seus interessos; volem que l’espai sigui agradable –molt millor si hi ha contacte amb la natura; si surten de la ciutat– i, per descomptat, que els aliments que els ofereixin siguin alhora energètics i saludables.

L’estiu és un bon moment per deixar de banda la voràgine del curs –que sovint resulta molt exigent per als més petits– i de tornar a un ritme més orgànic, que els permeti connectar amb la seva essència, aprendre des del joc, identificar-ne els emocions. Això, que de vegades és tan difícil d’aconseguir durant l’any escolar, també hauria de ser un objectiu per a aquests mesos de vacances.

Les colònies d’estiu són, així mateix, una bona oportunitat perquè els nostres fills coneguin i es vinculin amb altres infants, ja que això sempre és enriquidor. I ho és molt més si els grups inclouen edats diferents que cooperin entre si, cosa que trobem cada vegada més en les propostes d’oci infantils.

casal d'estiu

Per què és bo apostar pel desenvolupament de la seva intel·ligència emocional?

La intel·ligència emocional és un aspecte que de vegades s’escapa del ritme quotidià i que és central per al desenvolupament personal dels infants. Entendre i saber gestionar les emocions els permetrà tenir una relació positiva amb ells mateixos i amb els altres, amb la vida i amb les seves circumstàncies. Ser emocionalment intel·ligents els obrirà el camí de la felicitat i la salut.

Campus d’Intel·ligència Emocional VEIE

Escola VEIE i Lleure DosMil s’han unit per oferir unes estades d’estiu diferents, innovadores, emocionants, en què nens, nenes i joves podran introduir-se en el món de l’educació emocional a través d’activitats lúdiques per entendre la importància d’entrenar la consciència i d’aprendre a gestionar les emocions.

Es tracta d’una experiència d’una setmana que tindrà lloc a la casa de colònies Cal Riera, al poble de Puig-Reig, a la comarca del Berguedà. El Campus d’Intel·ligència Emocional VEIE combina activitats de lleure a l’aire lliure amb l’autoconeixement, per aconseguir una experiència de creixement personal i alhora divertida i d’aventura. La proposta inclou danses, escape rooms, jocs d’aigua, activitats multiesportives, entre moltes altres sorpreses. Podeu descobrir totes les activitats en aquest enllaç.

casal d'estiu healthy

El càtering és de màxima qualitat i del poble mateix, amb aliments de temporada i proximitat. Escola VEIE i Lleure DosMil es comprometen a acompanyar els infants que tenen dificultat per menjar, de la manera més natural, oferint, però no forçant, i amb una actitud positiva. Així mateix, els casos d’intoleràncies i al·lèrgies alimentàries no són un inconvenient de cap de les maneres.

A més de tenir una gran trajectòria en l’àmbit de l’educació i l’oci, els directors i organitzadors de Campus d’Intel·ligència Emocional VEIE estan a disposició perquè, si teniu interès en aquesta experiència, pugueu resoldre tots els dubtes i triar amb plena convicció.

Si hi esteu interessats, només heu de trucar o enviar un correu electrònic. Les places són limitades.

Confinats
sense processats

Et regalem
l'ebook BERENARS SANS
amb el qual:

  • Aprendràs 20 receptes dolces i salades per a petits i grans.
  • Cuinaràs magdalenes, galetes, pans i coquetes sense sucre amb els nens.
  • Aprofitaràs la situació actual per millorar la teva alimentació i la dels teus.
Accepto la política de privacitat