Naturitas, el mercat web especialitzat en productes d’herbolari, complements alimentaris i de cosmètica natural, s’ha aliat amb el supermercat ecològic Biospace per vendre productes frescos bio. Inicialment ofereixen més de 500 productes frescos (lactis, fruita i verdura, carn i xarcuteria, i postres vegetals) que ja estan disponibles a la nova secció de frescos de Naturitas.

Tots els articles de la nova categoria de productes frescos de Naturitas tenen la certificació d’agricultura o ramaderia ecològica, que assegura que s’han produït de manera respectuosa amb el medi ambient, el benestar animal i els productors.


Com gestionar la comanda

El client només ha de triar i rebrà la comanda de productes frescos abans de la una del migdia del següent dia laborable. L’enviament és gratuït a partir de 45 euros de compra en productes d’aquesta categoria i el servei de productes frescos està disponible per a tot el territori espanyol peninsular.

La col·laboració arrenca amb més de cinc-cents productes, des de lactis fins a fruita o carn, que es lliuren abans de la una del migdia del següent dia laborable

Aquesta col·laboració amb Biospace, el supermercat ecològic més antic de Barcelona –que va ser fundat fa més de vuitanta anys–, permet a Naturitas seguir consolidant-se com el supermercat virtual de referència en el sector biològic i orgànic al sud d’Europa, amb un catàleg de més de 15.000 productes amb aquesta certificació.

Naturitas, que actualment té presència a l’Estat espanyol, Itàlia, França i Portugal, va tancar el 2018 amb una facturació de més de tretze milions d’euros, el doble que l’any anterior. Fa poc, el mercat web va anunciar que posava en marxa un centre logístic a Massanes (Girona) que gestiona una mitjana de trenta mil enviaments mensuals. En els propers mesos, el mercat web de productes naturals incorporarà una línia de productes per a vegans en col·laboració amb Heura