Els extractors de suc ens permeten separar la polpa i el suc de les fruites i verdures sense escalfar els aliments i extraient-ne totes les propietats. Tot i això, la fibra dels vegetals també és molt beneficiosa, i prendre-la amb el suc ens permet alentir el pas de glucosa en sang i regular el trànsit intestinal, entre d’altres.

Gràcies a siQuri, marca experta en sucs, per fi tenim accés a un extractor que permet regular la quantitat de fibra del suc sense necessitat de desmuntar l’aparell o de filtres addicionals. La Juicepresso Fiber Control, a diferència d’altres, té una rodeta que permet seleccionar si volem un suc “Normal”, és a dir, més líquid, o “More pulp”, amb un contingut més elevat de fibra, que seria més similar a un batut.

Però no només això! El nou model de siQuri té un sistema d’extracció més eficaç que permet mantenir encara més i millor els micronutrients de les fruites, verdures i hortalisses. I, a més, és l’únic extractor de suc que té una funció d’autoneteja. Impressionant, oi? Només cal que introduïm aigua a l’aparell en marxa perquè es netegi simultàniament tant la sortida del suc com la de la fibra, i expulsi qualsevol residu.

Si ho voleu, us podeu acostar a Presat, l’empresa de servei tècnic oficial de siQuri a Barcelona, per veure com funciona en directe. A més, si tinguéssiu cap problema, a Presat també s’encarreguen d’avaluar i de reparar possibles danys causats a l’extractor, com també d’analitzar que la màquina funcioni correctament.

Un suc per a la taula de Nadal

Amb el Nadal també coincideix la celebració del solstici d’hivern. Són moments de l’any per enfocar-nos més que mai en la llum i la consciència. Marta Vergés, creadora de Kalegria i autora del llibre Menja’t el tarro, ens proposa un suc elaborat amb Juicepresso Fiber Control que va molt bé per tonificar el fetge i l’aparell digestiu, sobretot en aquesta època d’àpats copiosos (és boníssim com a aperitiu per preparar l’aparell digestiu); potenciar el sistema immunitari, que sol disminuir amb l’arribada de l’hivern; donar un plus de fibra al trànsit intestinal; mantenir una temperatura corporal agradable, tot i prendre’ns un suc, gràcies a la canyella i al gingebre.

Més informació:

Liquats verdsBooster de Nadal
(500 ml)

  • 4 fulles de col llombarda
  • 4 pomes
  • 1 trosset de gingebre
  • ¼ de llima
  • 1/2 c.p. de canyella