L´especialista

Inici / L´especialista / Siquri 28 de desembre 2016

Decideix quanta fibra vols als sucs

siQuri presenta el seu nou model d’extractor de sucs, la Juicepresso Fiber Control, amb capacitat de regular la quantitat de fibra, un sistema d’extracció més potent i capacitat d’autoneteja.

Els extractors de suc ens permeten separar la polpa i el suc de les fruites i verdures sense escalfar els aliments i extraient-ne totes les propietats. Tot i això, la fibra dels vegetals també és molt beneficiosa, i prendre-la amb el suc ens permet alentir el pas de glucosa en sang i regular el trànsit intestinal, entre d’altres.

Gràcies a siQuri, marca experta en sucs, per fi tenim accés a un extractor que permet regular la quantitat de fibra del suc sense necessitat de desmuntar l’aparell o de filtres addicionals. La Juicepresso Fiber Control, a diferència d’altres, té una rodeta que permet seleccionar si volem un suc “Normal”, és a dir, més líquid, o “More pulp”, amb un contingut més elevat de fibra, que seria més similar a un batut.

Però no només això! El nou model de siQuri té un sistema d’extracció més eficaç que permet mantenir encara més i millor els micronutrients de les fruites, verdures i hortalisses. I, a més, és l’únic extractor de suc que té una funció d’autoneteja. Impressionant, oi? Només cal que introduïm aigua a l’aparell en marxa perquè es netegi simultàniament tant la sortida del suc com la de la fibra, i expulsi qualsevol residu.

Si ho voleu, us podeu acostar a Presat, l’empresa de servei tècnic oficial de siQuri a Barcelona, per veure com funciona en directe. A més, si tinguéssiu cap problema, a Presat també s’encarreguen d’avaluar i de reparar possibles danys causats a l’extractor, com també d’analitzar que la màquina funcioni correctament.

Un suc per a la taula de Nadal

Amb el Nadal també coincideix la celebració del solstici d’hivern. Són moments de l’any per enfocar-nos més que mai en la llum i la consciència. Marta Vergés, creadora de Kalegria i autora del llibre Menja’t el tarro, ens proposa un suc elaborat amb Juicepresso Fiber Control que va molt bé per tonificar el fetge i l’aparell digestiu, sobretot en aquesta època d’àpats copiosos (és boníssim com a aperitiu per preparar l’aparell digestiu); potenciar el sistema immunitari, que sol disminuir amb l’arribada de l’hivern; donar un plus de fibra al trànsit intestinal; mantenir una temperatura corporal agradable, tot i prendre’ns un suc, gràcies a la canyella i al gingebre.

Més informació:

Liquats verdsBooster de Nadal
(500 ml)

  • 4 fulles de col llombarda
  • 4 pomes
  • 1 trosset de gingebre
  • ¼ de llima
  • 1/2 c.p. de canyella

amunt