A Veritas elaboren les coques de Sant Joan seguint la tradició del seu obrador des dels inicis: els ingredients són ecològics i la massa mare és natural i fermentada durant 24 hores. Un treball artesanal en què no tenen cabuda els conservants ni els additius químics.

coca sant joan Veritas

Què tenen de diferent les coques de Veritas?

  • Són les úniques del mercat amb certificació ecològica.
  • S’elaboren amb ingredients ecològics i massa mare.
  • Porten farines procedents de cereals conreats sense pesticides ni adobs sintètics.
  • No contenen colorants ni sucres refinats.
  • S’endolceixen amb sucre integral de canya o xarop d’atzavara.

Quines coques ecològiques puc comprar?

Pasta de fullada amb llardons, crema o cabell d’àngel.

Cruixent i rectangular, d’aquesta coca se’n fan tres varietats: amb llardons de porc de ramaderia ecològica, amb crema i amb cabell d’àngel.

Brioix amb pinyons, fruita, ametlla

De gust suau i molt esponjosa, la preferida de les coques de brioix és la de crema i pinyons, seguida de molt de prop per la de crema i fruita, juntament amb la de cabell d’àngel i ametlla. A més, per satisfer la demanda vegana dels clients, s’elabora una coca de brioix deliciosa amb fruita feta només amb ingredients d’origen 100% vegetal.

coca llardons Veritas

Compra-les amb un sol clic

Descompte i regal

Entra ara al web de Veritas i compra la coca que t’agradi més amb un 15% de descompte. A més, si en compres dues, et regalen una ampolla de cava ecològica Més Natura.

Enviament o recollida

Si vius a Barcelona o Sant Cugat, hi ha servei a domicili. Per a la resta de municipis, es pot comprar en línia i recollir-la a la botiga Veritas més propera a casa teva.

Afanyeu-vos, perquè a partir del dia 17 ja no es podran reservar coques en línia.