El nou Veritas de Platja d’Aro, que obre avui les seves portes, estrena el servei de take away, la primera experiència de l’empresa amb plats preparats per emportar elaborats únicament amb ingredients ecològics i amb la guia de la coneguda xef i experta en nutrició, Mireia Anglada, especialista en combinar l’alta cuina amb l’alimentació saludable.

Al nou establiment es poden comprar amanides, plats tradicionals de la gastronomia catalana i un ampli ventall d’opcions per vegans, plats preparats que diàriament s’elaboren al nou obrador de Lliçà de Munt. A més l’establiment de Platja d’Aro, que compta amb més de 600 m2 també obre els diumenges i els clients podran gaudir d’una cafeteria i degustar els productes de pa i brioixeria ecològica habituals de Veritas, sense químics i elaborats amb massa mare.

A finals d’agost Veritas obrirà a Palafrugell, a una de les rotondes estrella de la Costa Brava que enllacen amb Calella de Palafrugell i cap a Pals i Regencós. Veritas, continua així el seu model d’expansió i obertures de botigues tant a l’interior de les ciutats com també als afores on cada cop hi ha més consumidors que, amb vehicle, s’hi desplacen amb comoditat. Comptant aquestes dues obertures a la Costa Brava i la de Premià de Mar, el 19 de juliol, també aquest estiu, la cadena ja tindrà 58 botigues arreu de Catalunya, el País Basc, Navarra, Illes Balears, Madrid i Andorra.

Tot i el boom del món ecològic, Veritas continua sent la cadena més gran del país que ofereix tots els seus productes 100% ecològics i que ja compta amb 4.500 euros. A més també ofereix les bosses de fruita i verdura compostables, des de 2016. Ara el següent repte és eliminar els plàstics afegits dels productes que depenen directament de la seva gestió, el 2019, com ara la bossa del pa de motlle o els envasats dels centre de producció pròpia.

 

Els Supermercats Veritas són el patrocinador oficial del Cómo Como Festival, el primer esdeveniment de grans dimensions, 100% gratuït que aquest any se celebra els dies 14,15 i 16 de setembre al Port Vell, davant de l’Imax. Al Festival, Veritas tindrà un gran estand expositor on presentarà algunes novetats molt rellevants del seu projecte els propers mesos.

Núria Coll
Núria Coll

Directora d'Etselquemenges.cat, Soycomocomo.es, la Consulta nutricional d'Etselquemenges.
Creadora del Cómo Como Festival

  @nurcoll   @nuria__coll