Enmig de l’allau d’ofertes de casals i colònies d’estiu que ens arriben de totes bandes, a les famílies ens toca posar ordre i establir prioritats. On s’ho passaran més bé els nostres fills? Quines activitats volem que facin o volen fer? És un bon moment perquè reforcin idiomes o altres competències o bé preferim no atabalar-los més amb classes de reforç?

Moltes de les colònies d’estiu infantils tenen lloc a la natura i de ben segur que aquesta base serà un encert: els més petits necessiten espais oberts i naturals per reconnectar amb el medi ambient, gaudir d’aire lliure, tenir espai per jugar i divertir-se i allunyar-se de la rutina i de l’asfalt. Ara bé, el que potser no abunda tant és l’opció de casals gastronòmics, culinaris i/o ecològics.

Si a casa us agrada cuinar i teniu ganes de transmetre l’amor per l’alimentació saludable i la cuina natural als vostres fills, pareu atenció: els supermercats Veritas i l’empresa de la Cerdanya Club Elements organitzen colònies infantils i culinàries a l’alberg Can Ribals, a la Cerdanya. Set dies i sis nits en què els infants gaudiran d’un bon grapat d’activitats lúdiques i didàctiques conduïdes en anglès per monitors nadius, però amb el valor afegit que menjaran ecològic amb productes proporcionats pels supermercats Veritas i els productors locals que cuinaran ells mateixos, seguint els menús dissenyats per l’ecoxef Mireia Anglada.

Els Veritas Cooking Camp tindran lloc del 30 de juny al 6 de juliol i estan pensats per a nens i nenes entre vuit i catorze anys.

Més informació i inscripcions: veritascookingcamp.com