Ara que ens hem de quedar a casa, veiem que hem d’adquirir molts dels productes bàsics d’ús diari a través de la xarxa. No passa res: no cal dependre del gegant Amazon –ni de bon tros!– per aconseguir complements dietètics, cosmètica i altres productes de cura personal. Avui us presentem algunes de les botigues virtuals locals que aposten per la producció ecològica i sostenible i que segueixen treballant i distribuint normalment.

HSNstore: referent en nutrició esportiva

Es tracta de la botiga online de referència en l’àmbit nacional pel que fa a la fabricació i venda de productes de dietètica natural i nutrició esportiva, amb més de deu anys d’experiència en el sector.

El seu departament de R+D+i, juntament amb el seu equip d’experts en el món de la nutrició i l’esport, treballa no només per ajudar a complir els èxits dels esportistes, sinó per donar un cop de mà a l’hora de tenir una vida saludable. D’aquí que hagi crescut tant en el món de la dietètica natural.

El valor principal que aporta HSN a tots els seus productes és la qualitat. Tot es basa en el desenvolupament dels complements segons les necessitats dels esportistes professionals, l’ús de les millors matèries primeres, així com el control en la fabricació dels seus propis complements. Finalment, la venda directa al client a través de HSNstore.com fa que pugui oferir els millors preus de mercat perquè no tenen intermediaris: de la fàbrica a casa vostra.

També podeu visitar el blog de HSN, on hi ha articles dedicats a l’entrenament, l’activitat física, els complements o receptes fitness, escrits per especialistes del sector.

Bioherbarium: cosmètica bio, sostenible i amb assessorament

Bioherbarium és una botiga virtual, nascuda fa set anys com un projecte familiar que aposta per la cosmètica bio certificada de marques que, a més, produeix de forma sostenible per al planeta.

Bioherbarium selecciona acuradament cada producte segons un criteri de qualitat. Amb una gamma de marques molt àmplia i preus molt mesurats, Bioherbarium és una plataforma excel·lent i molt completa per adquirir tant productes d’ús general com altres de més específics per a problemes concrets de la pell. Dulkamara Bamboo, Le Pure, The Organic Pharmacy i Ekia són algunes de les marques que podreu trobar a Bioherbarium.

Si teniu dubtes a l’hora de fer la comanda, Bioherbarium us assessorarà sobre els diferents tractaments per a cada tipus de pell per telèfon, per xat i per correu electrònic a bioherbarium@bioherbarium.com. Els enviaments es fan en 24-48 h.

Veritas: l’alimentació ecològica per a tothom i per a cada dia

 Veritas és líder en la distribució d’alimentació ecològica certificada a l’Estat espanyol amb 73 botigues. Des que es va fundar el 2002 a Barcelona, Veritas promou l’alimentació ecològica, certificada, sostenible i socialment justa i afavoreix una relació amb els productors que va més enllà de l’àmbit comercial. Veritas té com a objectiu apropar la millor alimentació possible a tothom i per això posa a disposició les seves botigues físiques i segueix potenciant el canal digital amb la seva botiga virtual i el servei que ha estrenat fa poc a través de la popular aplicació Glovo.

Des de fa més de 6 anys, disposa de botiga online amb més de 5.000 productes ecològics certificats. Podreu trobar des de productes frescos com fruita i verdura de proximitat, carn, proteïna vegetal, passant per pa elaborat al seu obrador diàriament o més de 450 productes de la seva marca amb els millors preus del mercat i una qualitat molt alta. Fa poc ha incorporat més de 300 referències a la categoria de complementació. La botiga online de Veritas distribueix a tot l’estat Espanyol amb franges horàries entre 2-3 hores.

En l’últim mes ha estrenat un nou centre logístic exclusiu per a la venda online. per tal de poder donar servei al creixement tan fort que experimenta aquest canal.

Veritas s’alia amb Glovo

La cadena de supermercats Veritas també ofereix immediatesa comprant a través de l’app de Glovo amb possibilitat d’entrega a Barcelona, Madrid, Palma o Vitòria. El funcionament és el següent: a través de l’app, el client fa la comanda, que s’assigna al repartidor més proper a la botiga Veritas i al punt d’entrega. El personal de la botiga Veritas rep l’avís de la comanda, la prepara i la lliura al repartidor, que la dona al client final en mitja hora aproximadament.

NaturaBIO Cosmetics: Cosmètica natural i ecològica certificada per a tothom

NaturaBIO Cosmetics és una botiga de cosmètica natural i ecològica certificada situada a la localitat de Terrassa i amb un servei online que permet fer comandes 24 h els 7 dies de la setmana.

Els productes que ofereix NaturaBIO Cosmetics comparteixen un alt estàndard de qualitat i també una gran responsabilitat mediambiental. Es tracta d’un projecte que aposta per la cura de la pell i també del planeta.

Hi trobareu productes d’higiene i tractaments específics, per a dones, homes i nens. També ofereixen una gamma molt àmplia de maquillatge i perfums naturals, que actuen sobre les emocions.

Trien totes les marques acuradament i, entre d’altres, n’hi ha algunes de gran reputació en el sector, com Sante, Logona, Lavera, Laboratoires Biarritz, Acorelle o Nordics. Però, a més, NaturaBIO Cosmetics té una marca pròpia local, de qualitat bio, que li permet oferir una relació qualitat-preu excel·lent.

L’equip de treball de NaturaBIO Cosmetics està format per un grup de persones que comparteixen il·lusió i passió per la cosmètica més natural i sostenible.

NaturaBIO Cosmetics col·labora, també, amb projectes socials i ONG de l’entorn més proper. Viu una experiència Happy Bio!