L’equip d’Etselquemenges té la sort de ser molt coneixedor dels materials i productes més saludables que hi ha al mercat i de ben segur que aquest llistat d’idees us inspirarà, aquestes festes, a l’hora de demanar regals o de fer-ne.

L’Agenda d’Etselquemenges és el millor regal que farà la Núria Coll aquestes festes. A la seva mare ja n’hi té reservada una, perquè sap que els consells curts que té són els millors perquè li faci cas i cuidi l’alimentació i els hàbits. L’Agenda conté 52 consells –un per a cada setmana de l’any– 12 menús per tractar símptomes tan comuns com l’anèmia, l’excés de pes o la grip i 12 receptes, informació addicional sobre aliments probiòtics i molt més.

Pel Tió, pel Pare Noel o per Reis, compreu-vos o regaleu l’Agenda d’Etselquemenges 2020.

Sabíeu que és l’única agenda d’alimentació saludable que hi ha al nostre país? 

COMPRA-LA ARA!

 

Què més podeu demanar als Reis? Aquesta és una selecció d’imprescindibles del nostre equip.

Els millors gadgets per regalar aquest Nadal

La Pilar Rodrigáñez ens recomana unes teles de cotó de la marca Bee the Planet per fer servir a la cuina, fetes a mà amb productes naturals i locals. Una alternativa reutilitzable per eliminar el film de plàstic; una manera nova de conservar els aliments aquest 2020.

En David Gasol ha trobat la millor solució per als vegetals. Es tracta d’una premsa de Conasi que costa 13,90 euros i que permet premsar verdures o fruites i fer-les fermentar lleugerament, si es vol. Un procés molt senzill per fer vegetals premsats i fermentats a casa.

La Lluca Rullan ha demanat als Reis el Fruitwall, un fruiter que es penja a la paret i que permet tenir fruita i verdura en un moble bonic i vertical per no haver d’ocupar lloc a la taula o al marbre de la cuina. El Fruitwall és un invent del 2014 i també ha triomfat gràcies a l’estètica que generen els colors harmònics de les peces de fruita que s’hi col·loquen. A veure si, a casa, la Lluca ho té igual d’endreçat!

fruitwall

La Cristina Bellido és fan d’un bastonet de fusta per netejar les orelles i d’unes tiretes de bambú que es diuen Patch i que podeu trobar a moltes botigues en línia. Prou plàstic fins i tot per curar petites ferides. Les tiretes, els bastonets i les compreses són alguns dels objectes que llencem més i que contaminen més i, per això, el tercer imprescindible de la Cristina són les compreses de bambú ecològic, reutilitzables, extrasuaus i molt absorbents.

Bastonets, tiretes i compresa de bambú

En Marcello Soi ens recomana una vaixella, també de bambú, per als infants  que comencen la introducció alimentària. La trobareu a la pàgina Mimook, que us enamorarà. I com que en Marcello és un gormand, també ha demanat per Reis un equip per fer formatges frescos artesans; el trobareu a Planeta Huerto i costa 24,95 euros.

Bol de BLW i formatger

La Yolanda García és una fan absoluta de l’haramaki, una faixa japonesa per preservar l’energia del ronyó, perfecta per a les dones durant la fase premenstrual. També es recomana a infants petits que agafen fred ràpidament. La Yolanda també ha demanat als Reis un Linguanet: un raspall de llengua indispensable per netejar, tan bon punt ens llevem, la llengua de les toxines que el cos expulsa durant la nit.

haramaki

La Martina Ferrer i la Laura Pitart tenen un objecte fetitxe que els va molt bé per guardar-hi l’enciam net. És una bossa de cotó orgànic que es diu Vejibag, que serveix per guardar les verdures i que podeu trobar a Conasi. Teniu l’opció de la bossa opaca per 23,50 euros i de la bossa transparent per 8,90 euros. D’aquesta manera, no fareu servir bossetes de plàstic i, dins de la bossa de tela, els aliments es conserven més temps. Penseu que el plàstic no és un bon sistema d’emmagatzematge, ja que atrapa el gas etilè, que fa que les verdures es passin i les hàgim de llençar.

bosses de tela

La Glenn Cots ens proposa una cafetera de la marca Delonghi que costa 170 euros per fer-nos un bon cafè a casa, amb tota la textura i el sabor. En Marc acompanya el cafetó de la Glenn amb un cafè natural, que mol al moment i que és ecològic. Perquè el cafè, per ser saludable, ha de ser natural, sense torrar i s’ha de moldre al moment.

La Lu Bigorra ens recomana dos productes. El primer és el difusor Kaori, per 45 euros, que crea una boira aromàtica per ultrasons a partir d’aigua i olis essencials. La difusió la fa en fred; per tant, conserva les propietats dels olis essencials purs. L’altre producte és un jardí interior innovador que costa 99,95 euros i que serveix per fer créixer tota mena de vegetals. Experimenteu tots els profits de tenir un jardí propi, sense que l’espai us limiti.

difusor jardi urbà

La Gina Estapé ha demanat que els Reis li portin un oli d’oliva verge extra, que costa 8,99 euros, amb autèntica tòfona negra italiana, de Delicious and Sons, d’intensa aroma i color daurat. Aquest oli convida a viatjar a Itàlia sense sortir de casa, a través de la intensitat d’un dels tubercles més preuats.

La Núria Soler ens proposa que aquest Nadal acompanyem postres, fruita seca o el que vulguem per rematar els àpats amb el millor licor de castanya, que costa 16,50 euros.