Naturitas.es és la botiga en línia d’alimentació saludable, complements alimentaris i cosmètica natural amb més visites i comandes servides a l’Estat espanyol el 2017 segons dades d’eShow. L’ampli assortiment de productes, amb més de 35.000 referències de 1.300 marques, ha posicionat Naturitas com el referent en aquest tipus de productes. Ara, fan un pas més introduint fruita i verdura procedent d’agricultura ecològica, servida en només 24 hores i sense comanda mínima.

Per poder oferir més de 40 referències de fruita i verdura, Naturitas s’ha associat amb l’empresa Hawo Fruits de l’Hospitalet de l’Infant, a la província de Tarragona. Des de fa 25 anys, Hawo Fruits produeix, recol·lecta i distribueix productes biològics d’Espanya per al mercat alemany i suís aplicant la millor tecnologia i complint les diferents normatives ambientals vigents.

Segons comenta Chantal Hanzi, fundadora d’aquesta empresa familiar, el consum de fruita i verdura bio té molts anys d’avantatge en països com Suïssa o Alemanya respecte del consum d’aquí, però és ara quan experimenta creixements del 20% anual.

Les produccions de Hawo Fruits estan basades en el concepte de qualitat ambiental, respecte per l’entorn i cura del medi ambient. Disposen d’una gamma molt àmplia de productes d’origen a Espanya i Itàlia que permet oferir una continuïtat en el subministrament i garantir, així, el millor servei i la màxima qualitat.

A part dels cultius propis, l’empresa col·labora amb més de 60 petits productors de tot Espanya. Un mateix tipus de producte pot venir de Huelva, de Cantàbria o dels seus propis camps de Tarragona, segons de l’època de l’any.

Els alvocats, els cirerols o els moniatos bio són alguns dels productes més populars. Cada comanda va amb un albarà que indica la província d’origen dels productes servits a través de Naturitas, que té un servei diari de missatgeria urgent mitjançant MRW.

En només 24 hores, si es fa la comanda abans de les quatre de la tarda de dilluns a dijous (excepte vigílies de festiu), podreu rebre en qualsevol punt de la Península la vostra compra de fruita i verdura fresca de la manera més còmoda. Addicionalment, és possible completar la compra amb productes d’alimentació seca, complements o cosmètica natural entre més de 35.000 productes i, així, poder arribar a l’import mínim perquè no us cobrin l’enviament (45 €).

Aquest acord conjunt amb les dues empreses permet a l’usuari de Naturitas trobar ara també fruita i verdura a uns preus altament competitius com a conseqüència de treballar amb grans volums de compra i d’estalviar-se intermediaris. A més, els clients de Naturitas poden beneficiar-se de moltes promocions i aconseguir descomptes addicionals. En aquest cas, fins al 31 de juliol el cupó NATURFRESH18 permet estalviar-se 5 € per a comandes de fruita i verdura superiors a 20 €.

Ja no hi ha excuses per no menjar fruita i verdura bio cada dia allà on sigui i al millor preu gràcies a Naturitas.es.

Contacte

Horari atenció al client de 10 h a 20 h de dilluns a divendres
Telèfon: (+34) 911 794 769 o (+34) 930 156 052
WhatsApp: (+34) 619 444 032
Correu electrònic: ayuda@naturitas.es