congres alimentacio viva-730

Malgrat l’existència de polítiques agrícoles i alimentàries que enforteixen les multinacionals i debiliten els petits productors, el consumidor no ho té tot perdut: prendre consciència de com ens alimentem, per exemple, és el primer pas cap a una alimentació saludable. Però, per on comencem?

Cliqueu aquí per a més informació i inscripcions

El 5è Congrés d’Alimentació Viva i Conscient donarà resposta a tots aquests dubtes. Comptant amb la presència d’experts i professionals de l’àmbit de la nutrició i la salut, (molts d’ells, ben coneguts pels lectors d’Etselquemenges), durant dos dies es donaran les claus per fer la transició d’una alimentació de supermercat a una saludable: què comprem, on ho comprem, sota quin segell adquirim els productes o mitjançant quin tipus de comerç són preguntes imprescindibles per a una compra responsable. Ser conscients que cal eliminar tots aquells productes enganyosos, transgènics, carregats de tòxics, de químics o de pesticides de la nostra cistella ens ajudarà a millorar la nostra alimentació i la nostra salut.

L’Auditori AXA de l’Illa Diagonal de Barcelona acollirà un cap de setmana de xerrades amb ponents com ara el xef crudivegà Javier Medvedovsky, l’instructora zen i escriptora Suzanne Powell o l’experta en teràpies naturals Josefina Llargués , demostracions culinàries amb la coach nutricional Núria Roura (col·laboradora habitual d’Etselquemenges) i altres formadors i diversos tallers teòric pràctics.

Paral·lelament, també se celebrarà la fira d’alimentació conscient, en què petits productors exposaran tot tipus d’aliments, de cosmètics o d’altres productes provinents de la producció ecològica.

Marta Costa
Marta Costa

Periodista i Postgrau en Comunicació Alimentària.

  @marta_coor