Del 19 al 23 de març, l’Edifici de l’Autoritat Portuària de Tarragona acollirà les Jornades Científiques Mediterrània-CIE, que centraran la seva vintena edició en el camp de l’alimentació, els riscos per a la salut i el medi ambient.
Al llarg dels cinc dies en què tindran lloc les jornades, diverses personalitats del món universitari i de la salut mediambiental abordaran un ventall de temes molt ampli, entre els quals destaquen la nutrició intel·ligent, la ingesta de contaminants químics a través de la dieta, la influència del canvi climàtic en la ramaderia i l’alimentació, les polítiques agràries i les ajudes públiques, els transgènics o els horts urbans.
15 d’abril: data límit per sol·licitar les beques “Educar menjant”
El 15 d’abril s’acaba la convocatòria de les beques “Educar menjant” de la Fundació Jaume Casademont, que tenen l’objectiu
diverses personalitats del món universitari i de la salut mediambiental abordaran un ventall de temes molt ampli, entre els quals destaquen la nutrició intel·ligent, la ingesta de contaminants químics a través de la dieta, la influència del canvi climàtic en la ramaderia i l’alimentació, les polítiques agràries i les ajudes públiques, els transgènics o els horts urbans.
15 d’abril: data límit per sol·licitar les beques “Educar menjant”
El 15 d’abril s’acaba la convocatòria de les beques “Educar menjant” de la Fundació Jaume Casademont, que tenen l’objectiu
diverses personalitats del món universitari i de la salut mediambiental abordaran un ventall de temes molt ampli, entre els quals destaquen la nutrició intel·ligent, la ingesta de contaminants químics a través de la dieta, la influència del canvi climàtic en la ramaderia i l’alimentació, les polítiques agràries i les ajudes públiques, els transgènics o els horts urbans.
15 d’abril: data límit per sol·licitar les beques “Educar menjant”
El 15 d’abril s’acaba la convocatòria de les beques “Educar menjant” de la Fundació Jaume Casademont, que tenen l’objectiu
diverses personalitats del món universitari i de la salut mediambiental abordaran un ventall de temes molt ampli, entre els quals destaquen la nutrició intel·ligent, la ingesta de contaminants químics a través de la dieta, la influència del canvi climàtic en la ramaderia i l’alimentació, les polítiques agràries i les ajudes públiques, els transgènics o els horts urbans.
15 d’abril: data límit per sol·licitar les beques “Educar menjant”
El 15 d’abril s’acaba la convocatòria de les beques “Educar menjant” de la Fundació Jaume Casademont, que tenen l’objectiu d’estimular i de promoure projectes educatius que fomentin valors per a una alimentació saludable entre infants i joves.
El jurat, compost entre d’altres pel cuiner Joan Roca, del Celler de Can Roca, valorarà especialment en aquesta cinquena edició les iniciatives que comportin avenços pedagògics en la vida educativa dels més joves. A les beques hi poden accedir iniciatives dels Països Catalans –o zones de parla catalana– de l’àmbit educatiu i lúdic de 0 a 16 anys.
Altres activitats del cap de setmana
Dijous 15 de març-28 de juny
- Dijous, de 18.45 a 20.45, i alguns dissabtes. Curs d’horticultura ecològica. Centre cívic Alcalde Morera (Can Palet), Terrassa.
Divendres 16, dissabte 17 i diumenge 18 de març
- Badaterra, primera fira de la bona alimentació i la salut. Plaça Pompeu Fabra, Badalona.
Dissabte 17 de març
- A les 14.00. 10a Calçotada popular de la Garrotxa, 4t Mercat agroecològic i 1r Mercat d’alternatives de consum. Organitzat per La Greda i Tràmec. Olot.
- A les 12.00. Taller
“Cuinar per menjar millor”. Bus Alícia. Parc Litoral de Sant Pol de Mar.
Dimarts 20 de març
- A les 18.00. Taller “Pan como el de antes”, impartit per David Nelson, de BarcelonaReykjavík. Woki Organic Market (Ronda Universitat, 20), Barcelona.