Com ja comença a manar la tradició, la Ruta del Bacallà arriba abans de Setmana a l’agenda gastronòmica barcelonina. Fins al 14 d’abril, la Ruta ens proposa un recorregut per 28 restaurants i 9 bacallaneries de la ciutat que ens conviden a tastar les millors elaboracions amb l’autèntic bacallà d’Islàndia, tallat i curat a l’estil tradicional, acompanyades de la cervesa Inedit de Damm.

VII Ruta del bacallà

La gran novetat d’aquest any és el menú degustació (cinc plats, postres i dues Inedit), per un preu entre els 40 i 50€; el menú (primer plat, segon plat, postres i dues Inedit) per un preu entre els 25 i 35€, que es podrà convertir en mig menú als migdies d’entre setmana (un plat amb bacallà, postres i una cervesa Inedit); i el platet (un platet de bacallà, més gran que la tradicional tapa, amb una Inedit) per 5€.

Tampoc no hi faltaran els tradicionals tastets de bacallà, que tindran lloc els dissabtes 30 de març i 6 i 13 d’abril en 9 bacallaneries i mercats de Barcelona, per per un preu entre un i dos euros, i acompanyats d’Inedit.

Al web www.rutadelbacalla.cat hi trobareu tots els restaurants, amb els seus plats i menús, i totes les bacallaneries adherides a la Ruta.

Marta Costa
Marta Costa

Periodista i Postgrau en Comunicació Alimentària.

  @marta_coor