Tant si ja en sou assidus com si no hi heu anat mai, apunteu-vos-ho a l’agenda: a partir de demà, el Mercat de la Terra de Slow Food Barcelona se celebrarà cada dimarts entre les 17.30 h i les 21.30 h a la ubicació habitual: els Jardins de les Tres Xemeneies del barri barceloní del Poble-sec.

Aquest nou format d’estiu canvia només de dia i de franja horària però manté l’esperit d’un mercat setmanal que ja s’ha consolidat des que va arrencar, l’octubre passat (us en parlàvem a l’article “El Mercat de la Terra serà cada dissabte al parc de les Tres Xemeneies del Poble-sec”).

Al mercat hi podreu fer compra sostenible, ja que té una xarxa de pagesos que us oferiran aliments bons, nets i justos, basats en els aliments locals de bona qualitat, de temporada, obtinguts amb processos tradicionals respectuosos amb el medi ambient i el treball de la terra, i a un preu just, tant per a qui compra com per a qui produeix.

A més, en aquests mesos, el mercat s’ha acabat convertint en un espai de convivència ciutadana, gràcies a les activitats paral·leles que ofereix: espai infantil Slow Kids, música en directe i xerrades i tallers, dels quals també podreu gaudir durant l’estiu.

Marta Costa
Marta Costa

Periodista i Postgrau en Comunicació Alimentària.

  @marta_coor