sopes elka

Fotos: Elka Mocker

Si sou fans de les fantàstiques receptes de l’Elka Mocker que publiquem quinzenalment a la secció Què esmorzo, pareu atenció perquè arriba el seu llibre digital Mis sopas y cremas favoritas de invierno.

Si voleu veure l’ebook o comprar-lo, feu clic aquí

En aquest ebook, l’Elka, health coach nutricional, creadora de receptes i del blog LalaKitchen.com i promotora d’una alimentació i estil de vida saludables, ens explica com una simple sopa té la capacitat de millorar la nostra salut considerablement. Les sopes són plats alcalinitzants i molt hidratants i, pel fet d’estar triturades o trossejades, gairebé no requereixen esforç digestiu, per això són perfectes per al sopar i per afavorir el dejuni nocturn. Com explica l’Elka, un dejuni nocturn eficaç, diari i sense esforç és un gran regal que ens podem fer a nosaltres mateixos.

De sopes i cremes n’hi ha de tot tipus, des de depuratives i súper alcalinitzants, com la semicrua d’espinacs, a d’altres de ben reconfortants, saciants, càlides i nutritives, com la de llenties vermelles, que van molt bé per escalfar el cos.

I recordeu que si incloeu una sopa vegetal al sopar o al dinar, ja tindreu un terç del vostre dia vegetal!

Marta Costa
Marta Costa

Periodista i Postgrau en Comunicació Alimentària.
Coordinadora de continguts d'Etselquemenges.

  @marta_coor