El menjar cru, els superaliments, les herbes medicinals, l’aigua i la tecnologia avançada són els ingredients principals per mantenir-nos sans i joves durant tota la vida. Aquesta és la gran premissa que defensa David Wolfe, tot un referent mundial en el camp de l’alimentació crua, la salut, el benestar i el creixement personal. I això és precisament el que ve a explicar-nos a Badalona el proper cap de setmana, divendres 21 i dissabte 22 d’octubre, en la seva primera visita al país, organitzada per Beverley Pugh – responsable de l’empresa Raw food diet for life – i patrocinada per les empreses catalanes de productes ecològics Vegetàlia i Cal Valls. Dos dies en què Wolfe aprofitarà per donar-nos moltes eines sobre com podem preparar aliments sanadors des de casa.

Menjar patates i carn cada dia pot ser tant dolent com mantenir una dieta vegana quan tens dèficit nutricional

Montse Reus, ambientòloga, redactora i responsable de la secció “El rebost” d’Etselquemenges, ha tingut el privilegi de poder conversar directament amb Wolfe uns dies abans de l’esdeveniment. En l’entrevista, que podreu llegir a EQM aquest proper dilluns, Wolfe reflexiona sobre la importància de l’alimentació i l’impacte, tan positiu com negatiu, que pot arribar a tenir en la nostra vida. Fugint dels dogmes, Wolfe ens parla des de la seva pròpia experiència i fa afirmacions tan contundents com ara que “menjar patates i carn cada dia pot ser tant dolent com mantenir una dieta vegana quan tens dèficit nutricional”.

Si voleu assistir a l’esdeveniment del reconegut divulgador nord-americà i autor de llibres com Eating for Beauty o Nature’s first Law podeu comprar les entrades des del web http://www.rawfooddietforlife.com/davidwolfebarcelona/.

Marta Costa
Marta Costa

Periodista i Postgrau en Comunicació Alimentària.

  @marta_coor