Després de l’èxit del programa de després de Nadal “Desintoxica’t”, Etselquemenges llança una nova versió estiuenca: un programa en línia de dues setmanes de durada en què la nutricionista Carla Zaplana guiarà els participants, pas a pas, per fer net de les toxines acumulades al llarg de tots aquests mesos.

programa-detoxEncara que tinguem un estil de vida saludable i cuidem hàbits i alimentació, el cos acumula toxines: l’aire que respirem, l’aigua que bevem, el menjar que ingerim o els productes d’higiene personal que fem servir deixen en l’organisme una bona quantitat de residus. Aquestes toxines, quan s’acumulen, poden ser responsables de generar disfuncions vitals i desequilibris biològics com la fatiga, el sobrepès, les migranyes, les al·lèrgies o la caiguda dels cabells.

Per això, periòdicament, es recomana netejar el cos i desempallegar-nos d’aquests “residus”, acumulats al fetge i als òrgans interns, que ens provoquen diversos nivells de malestar.

Quina és la proposta de la nostra coach nutricional Carla Zaplana per depurar el cos? Primer de tot, eliminar els aliments que ens generen més quantitat de toxines, com ara la carn vermella, els lactis, els refinats o el gluten; en una segona fase, seguir una dieta eminentment vegana i crudívora durant una setmana. Amb aquest programa, aconseguireu, a més de perdre pes i eliminar toxines acumulades, netejar l’organisme i regular el trànsit intestinal, enfortir el sistema immunològic, millorar l’agilitat mental i física.

El programa és obert a tothom (excepte per a menors de divuit anys, embarassades i lactants), i se seguirà de manera virtual: Zaplana explicarà com cal fer la llista de la compra, com elaborar el menú de la setmana, com incloure noves receptes delicioses i de temporada i com encarar la postdesintoxicació. A més, els participants podran accedir a una comunitat virtual per rebre suport addicional de la Carla i de la resta de companys.

“Desintoxica’t Estiu” té un preu de 55 euros (10% descompte per socis) i us hi podeu inscriure fins al 23 de maig.

rutacereal-300La segona ruta del cereal bio comença a escalfar motors

Per segon any consecutiu, Etselquemenges proposa redescobrir el cereal en un recorregut per restaurants vegetarians, ecològics i de qualitat avalada per l’estrella Michelín. Del 28 d’abril a l’11 de maig, tretze restaurants barcelonins de renom oferiran plats creatius

i saludables d’arròs, blat, civada, fajol, polenta o mill amb l’objectiu de divulgar les bondats d’aquests aliments.

Us n’informarem ben aviat!

 

Marta Costa
Marta Costa

Periodista i Postgrau en Comunicació Alimentària.
Coordinadora de continguts d'Etselquemenges.