Avui parlem d’un complement nutricional recomanat per perdre pes que triomfa als Estats Units, on és número 1 en vendes. Aquí ja se’n comença a parlar i sembla que arriba amb molta força. Per què té tant d’èxit? És veritat tot el que es diu d’aquest complement nutricional nou?

Què té aquest complement que ha despertat tanta expectació entre els consumidors?

Les propietats que li atribueixen es deuen a un principi actiu contingut en la llavor del mango africà, anomenat Irvinga gabonensis. De fet, la llavor del mango africà ha estat utilitzada durant segles a l’Àfrica pels seus beneficis medicinals excel·lents i per la seva capacitat d’incrementar l’energia i vitalitat. Actualment, s’han fet nombrosos estudis que constaten l’efecte positiu de la complementació amb Irvinga gabonensis en la pèrdua de pes.

Recordeu: l’èxit de la pèrdua de pes resideix en la dieta i l’exercici físic

El que ha de quedar clar, si volem perdre pes, és que la complementació nutricional és només una ajuda a la dieta. No podem confiar només en la complementació si volem aprimar-nos. Seria absurd. Per tant, la clau és seguir una dieta personalitzada i, si és possible, deixar-se assessorar per un professional de la nutrició. Un altre punt important és la pràctica regular d’exercici físic, perquè ajuda a mobilitzar els dipòsits de greix i alhora afavoreix un bon to muscular. En el cas que vulgueu complementar la dieta amb un d’aquests productes, la nostra recomanació és que us deixeu assessorar per un bon professional.

En què es diferencia d’altres complements nutricionals destinats a la pèrdua de pes?

El mango africà treballa principalment afavorint la utilització de greixos com a font d’energia i, en especial, la reducció de greix abdominal. De fet, la Irvinga gabonensis actua en quatre nivells:

  1. Ajuda a disminuir la sensació de gana, regulant l’activitat de la leptina, una hormona molt important en el control del pes.
  2. Inhibeix la conversió de l’excés de sucre en greix. Redueix l’absorció d’hidrats de carboni perquè intervé en la inhibició de l’enzim digestiu amilasa.
  3. Millora la sensibilitat a la insulina. Ajuda a controlar els nivells de sucre en sang.
  4. Afavoreix l’augment del colesterol HDL (“el bo”) alhora que redueix els nivells de colesterol LDL (“el dolent”), així com també els triglicèrids.

Per tant, la complementació amb Irvinga gabonensis és eficaç per reduir el greix corporal, al mateix temps que produeix sensació de sacietat, ajuda a accelerar el metabolisme i el consum de greixos com a font energètica i, com que conté molta fibra, ajuda el cos a eliminar l’excés de toxines i a regular el trànsit intestinal. A part de tot això, també és útil per reduir els nivells de colesterol LDL i de triglicèrids, i per controlar els nivells de glucosa en sang.

L’experiència dels professionals

La nutricionista Blanca Galofrè té una molt bona experiència amb el mango africà, i el recomana com a suport a la salut cardiovascular per ajudar a disminuir el colesterol-LDL, fer baixar els triglicèrids i regular els nivells de sucre en sang. “He pogut constatar que és molt efectiu per tractar l’excés de pes, ja que regula l’activitat de la leptina sense efectes secundaris. Actua sobretot reduint el greix abdominal i té un efecte saciant molt important, motiu pel qual el recomano mitja hora abans d’esmorzar, dinar i sopar amb una tassa de te verd, ja que en potencia els efectes. A més, es tolera molt bé i l’única precaució que tinc és quan tracto pacients amb problemes de tensió arterial alta. Cal prendre’n mínim durant deu setmanes. Això sí: la clau per perdre pes és canviar els hàbits alimentaris. Els complements nutricionals són només una ajuda a la dieta.”

Vols guanyar 100€ en salut natural amb productes Eophy cada setmana?

Només cal entrar al bloc de Psaging i seguir els passos.

Descobreix Silhouette per a dietes d’aprimament
Amb L-carnitina, aranja, te verd, mate, i dent de lleó. Afavoreix la utilització de greix com a font de combustible. Per a més informació sobre els complements nutricionals Eophy: www.eophy.com

 

Jordina Casademunt

Nutricionista i especialista en comunicació en salut

  @Jordinacasa   @jordinacasa
Jordina Casademunt

Demana cita amb la Jordina Casademunt a La Consulta
936 338 063 Correu electrònic