Entrem de ple a la tardor, i la baixada de les temperatures, els dies grisos, les primeres pluges i els dies més curts conviden al recolliment i a la introspecció. És l’escenari ideal per prendre una infusió calenta i reconfortant.

Infusions i tes saludables

Cal tenir en compte que les condicions externes afecten físicament i emocionalment. La disminució de llum es relaciona amb un canvi hormonal que afecta l’estat d’ànim: augmenta la melatonina i disminueix la serotonina, que es relacionen –respectivament– amb una baixada d’energia i una tendència més gran a la tristesa i al desànim.

La medicina oriental recomana begudes calentes per relaxar i activar l’energia vital (chi) des de l’interior. La calor neutralitza el fred, aconsegueix relaxar els músculs i millora les digestions.

Adaptar-nos al fred d’una manera progressiva i ajudar el cos a entrar en calor és fàcil amb tes i infusions. A més, ara que la sensació de set ha disminuït, és una gran opció per mantenir el cos hidratat de manera conscient.

Una infusió segons el moment

Les infusions i els tes són remeis naturals excel·lents per ajudar a millorar la salut gràcies a les seves propietats medicinals.

Avui dia, la diversitat i combinacions d’infusions permeten poder triar la més adequada en cada moment segons propietats i beneficis. Podeu gaudir de l’àmplia gamma de sabors intensos i deliciosos d’infusions Cupper:

 • La infusió de Ginger Supreme de llimona i gingebre, que escalfa el cos des de dins, és ideal per als mesos de fred.
 • Si el que voleu és netejar i descongestionar l’organisme, preneu la infusió Depur amb hibisc, ortiga i arrel de regalèssia.
 • Per preparar un son reparador, preneu una infusió relaxant Little Dreamer, amb canyella, camamilla i melissa, després de sopar.
 • Si us ve de gust un moment vital i refrescant, teniu la infusió fruiter Golden Secrets, amb taronja, cúrcuma i mel.
 • Per a moments d’estrès, opteu per la infusió Keep Calm, amb camamilla, mel, canyella.

D’altra banda, si us ve de gust alguna cosa més energitzant, podeu triar entre els diferents tes Cupper, com:

 • Te blanc Classic, amb un sabor subtil i elegant.
 • English Breakfast, una barreja del millor te negre Assan i Ceilan amb un gust potent per començar la jornada amb vitalitat.
 • Te negre Early Grey, lleuger i aromàtic.
 • Chai Green Tea, un te verd especiat.
 • Green Tea Lime & Ginger, per posar en marxa les papil·les gustatives amb una combinació energitzant de te verd amb gust de llima i gingebre.

Infusions i tes amb valor afegit

Procureu triar sempre infusions i tes de producció ecològica, ja que les plantes són cultivades, collides, assecades i preparades amb cura per garantir una quantitat òptima d’olis essencials, cosa que limita la pèrdua de sabor, amb pràctiques de cultiu respectuoses amb l’entorn i sense pesticides ni agrotòxics.

Si voleu fer un pas més enllà, a més de tenir en compte el tipus de cultiu i la procedència és important fixar-se en les condicions de producció. El comerç just és un sistema comercial solidari i alternatiu al convencional que té com a objectiu el desenvolupament dels pobles i la lluita contra la pobresa.

Cupper és un gran exemple d’infusions ecològiques i de comerç just:

 • Ingredients orgànics sense pesticides, respectant la biodiversitat de l’entorn i tenint especial cura per reduir l’impacte en el medi ambient en tot el procés.
 • Sense plàstics: les bosses estan fetes amb fibres de cel·lulosa vegetal i, a més, no hi ha plàstic en l’embalatge.
 • Comerç just: pagant un preu just i estable pels productes dona suport a més de 114.000 productors i a les seves famílies perquè tinguin accés a educació, atenció mèdica i ajuda en la vellesa.