El sedentarisme, passar moltes hores dempeus, l’embaràs i, en general, una mala circulació sanguínia poden provocar aquests símptomes a les cames.

A més, la calor de l’estiu agreuja el problema, perquè dilata les venes, la qual cosa es tradueix en una tendència a retenir líquids; d’aquí també la inflor i la pesadesa. Sobretot, passa a les cames i, concretament a la zona dels panxells i els turmells.

L’empresa Freshly Cosmetics , que destaca perquè no para d’investigar i treballar per tenir els productes més innovadors, ens aporta una solució amb el seu Hyaluronic Energy Body Serum. Freshly és reconeguda pels seus productes amb ingredients naturals d’alta qualitat i principis actius naturals i ecològics que milloren la salut de la pell de manera efectiva.

Cames cansades

8 actius vegetals per revertir les cames cansades

A més de l’alimentació i seguir alguns hàbits molt senzills com les dutxes fredes o posar les cames enlaire per activar la circulació sanguínia, ens podem ajudar d’alguns actius vegetals per revitalitzar les cames, fer baixar la inflor i la sensació de pesadesa:

1-Goldenrod active

Estimula la circulació millorant el flux sanguini en només 14 dies. Tracta les cames cansades i les varius.

2-Alga vermella

Ajuda a millorar la microcirculació, ja que drena els líquids acumulats i tonifica la pell. A més, la nodreix conservant-ne la humitat.

3 i 4-Duo àcid hialurònic

Incrementa el nivell d’hidratació a la pell, aportant fermesa i elasticitat. L’àcid hialurònic, amb acció antienvelliment, té una gran capacitat per penetrar a la pell.

5-Ultramarine active

Aquest actiu natural procedent de les Bermudes imita l’efecte de l’exercici aeròbic sobre la silueta i millora la definició corporal.

6-Mauritius triple active

Redueix la descamació amb resultats visibles en un sol dia, ja que segella la barrera dèrmica i n’augmenta la hidratació. Tot això aporta lluminositat a la pell.

7-Caviar de llima australià

Estimula el procés d’exfoliació de la pell gràcies als alfahidroxiàcids d’origen natural que conté i aconsegueix una pell un 90% més lluminosa. També se li atribueixen propietats antienvelliment.

8-Raponticina concentrate

La pell recupera un aspecte llis, lluminós i vital gràcies a aquest concentrat extret del ruibarbre, que activa els mecanismes naturals d’hidratació de la pell.

Tots aquests ingredients formen part de la formulació del Hyaluronic Energy Body Serum, la millor solució per tractar i prevenir les cames cansades, amb acumulació de líquids, inflamació, mala circulació i sensació de pesadesa. També apte per a embarassades.

Freshly  aposta per la sostenibilitat amb un envàs de vidre 100% reciclable i més d’un 99% dels ingredients són d’origen natural.

Revitalitzar les cames amb l’ajuda d’un sèrum

Aquest sèrum té una textura lleugera que s’absorbeix ràpidament i que facilita que els seus actius vegetals penetrin en les capes més internes de la pell.

El Hyaluronic Energy Body Serum  de Freshly contribueix a:

  1. Estimular la circulació sanguínia gràcies als actius d’alga vermella i goldenrod.
  2. Reduir i prevenir la inflor i la retenció de líquids: en activar la microcirculació, promou el drenatge de líquids acumulats i redueix la inflor.
  3. Combatre i prevenir les cames cansades aportant una sensació de frescor i alleujament gràcies a la textura de gel.

El moment ideal d’aplicar-lo és abans d’anar a dormir perquè és quan les cames estan més inflades i cansades de l’activitat diària i la calor. Si voleu aportar una cura extra a la pell també es pot aplicar al matí.