El futur de la cosmètica és aquí! Freshly Cosmetics aposta per una cosmètica natural (més d’un 99% d’ingredients naturals d’alta qualitat; el 60% dels quals són d’origen ecològic), saludable i sostenible que aposta per la innovació amb concentracions extraordinàries d’actius naturals i ecològics, per tal de millorar la salut de la pell d’una manera efectiva. Productes aptes per a persones veganes, no testats en animals i amb un compromís amb la sostenibilitat per cuidar el planeta (els envasos són d’alumini o vidre reutilitzables i 100% reciclables).

Rostre, cos i cabells hidratats

La rutina bàsica per mantenir el rostre net, hidratat i regenerat en 2 passos!

Pas 1: gel netejador Rose Quartz Facial Cleanser 

La rutina de neteja facial és el primer pas i la base per tenir cura del rostre i aconseguir una pell radiant i saludable.

Rose Quartz Facial Cleanser és un gel de pH fisiològic que neteja en profunditat respectant la barrera dèrmica de la pell gràcies a un contingut elevat en saponines vegetals. Conté extracte d’acàcia, de datilera del desert i de Gypsophila paniculata, que són plantes riques en glucòsids naturals amb propietats similars a les del sabó que no irriten ni tensen la pell.

La seva formulació permet netejar en profunditat controlant la secreció sebàcia i alhora reduint els porus oberts gràcies a una combinació revolucionària d’actius com són els de la flor de lotus, plantes ayurvèdiques i Sapindus mukorossi. Aconseguireu una pell uniforme, sense brillantors ni imperfeccions!

I, per acabar, Rose Quartz Facial Cleanser aporta aquesta hidratació, il·luminació i acabat radiant a la pell gràcies a un contingut elevat d’oli d’ametlles, oli de xia i àcid hialurònic vegà!

Un perfum natural amb tocs cítrics de mandarina, taronja i aranja juntament amb l’acidesa de la poma i la dolçor de la pinya us acabarà de convèncer!

És recomanable aplicar el gel netejador facial cada dia matí i nit.

És un producte apte per a pells sensibles i per a embarassades. No irrita els ulls.

Pas 2: sèrum facial exfoliant Blue Radiance Enzymatic Serum  

Seguidament aplicarem el Blue Radiance Enzymatic Serum, un sèrum natural de nit perfecte per a qualsevol edat!

Producte indispensable en la rutina facial, ja que permet exfoliar profundament i incrementar la renovació de la pell gràcies a actius tan potents com el probiòtic Lactococcus, enzims de magrana, enzims de papaia o el caviar de llima australià. Aconseguireu un rostre jove i radiant sense irritacions!

És un producte excel·lent per tractar l’acne, els punts negres i porus oberts, a la vegada que ajuda a controlar la secreció sebàcia, les imperfeccions i l’envelliment gràcies a una tecnologia natural dels salicilats de l’escorça de salze negre i les alternatives vegetals als retinoides.

Aconseguireu una pell radiant, reduireu les arrugues i aportareu una hidratació correcta gràcies als complexos d’arrel de baicalina, la Griffonia Complex i el Moisturenzyme Protect.

L’evidència dels seus resultats s’ha constatat mitjançant un test clínic en usuaris després de 2 i 4 setmanes d’aplicació.

  • Al cap de 2 setmanes, els usuaris diuen que noten una millora de la pell i que la troben més suau, renovada i més jove.
  • Al cap de 4 setmanes: els usuaris es veuen una pell més hidratada, uniforme, reafirmada, lluminosa i radiant.

Per tant, els resultats i beneficis que aporta faran que el Blue Radiance Enzymatic Serum sigui un indispensable en la rutina facial diària de nit!

És un producte apte per a pells sensibles i per a embarassades.

Eviteu la sequedat i hidrateu-vos el cos amb el Golden Radiance Body Oil 100% natural!

 Nodriu amb profunditat i milloreu la salut de la pell amb aquest oli hidratant!

És la combinació perfecta de la concentració de 12 olis vegetals d’alta qualitat i de ràpida absorció (oli de jojoba, de macadàmia, d’avellana, d’ametlles, d’alvocat, entre d’altres).

També ajuda a reduir volum, cel·lulitis i a donar més elasticitat i fermesa a la pell gràcies a una tecnologia clínica natural de la microalga Tisochrysis lutea.

A més, l’oli de rosa mosqueta i l’astaxantina que formen part de la seva composició tracten i prevenen estries i cicatrius per tal de millorar l’aparença de la pell.

El seu perfum natural és una addició, per la combinació de més de deu extractes naturals de fruites i flors, com la bergamota, l’aranja, la pinya, la poma o el cardamom!

Es pot aplicar en qualsevol moment del dia però es pot incloure en la rutina després de la dutxa. Amb la pell humida, la hidratació és més efectiva i perllongada en el temps.

És un producte apte per a pells sensibles i per a embarassades.

Cabells hidratats i sans amb Hair Radiance Keratine Spray, sense silicones ni sulfats!

El Hair Radiance Keratin Spray és un esprai desenredant que es pot aplicar sobre els cabells humits o secs i que aporta més brillantor, més hidratació i suavitat gràcies a la combinació d’actius com el lli, la remolatxa i pèptids del pèsol.

Aconseguireu uns cabells redensificats, sans, suaus i elàstics amb un acabat perfectament lleuger i manejable gràcies a les últimes tecnologies vegetals de l’alga nori i oligopèptids de baobab, que reforcen i reestructuren la fibra capil·lar.

Si us preocupa el dany tèrmic, el Hair Keratin Spray augmenta la resistència dels cabells a la degradació tèrmica causada per assecadors i planxes gràcies a les proteïnes del lli, que incrementen la temperatura de degradació de la queratina. A més, aquest actiu vegetal ajuda a combatre l’encrespament i el potent Active Keracyn repara i protegeix les fibres capil·lars actuant directament sobre les cutícules malmeses.

Té un perfum natural a base de notes cítriques de llimona, litxi i aranja que es combinen amb el toc dolç de l’albercoc i el préssec.

És un producte que no necessita que ens esbandim els cabells i és perfecte per desenredar-los en pocs segons.

És apte per a tota mena de cabells i per a embarassades.

Aquí teniu aquests tres productes imprescindibles per a la cura dels cabells i de la pell de la cara i del cos! Gràcies als ingredients naturals utilitzats per Freshly Cosmetics, aposteu per la cosmètica més natural.

Mireia Segarra Escolà
Mireia Segarra Escolà

Farmacèutica i especialista en nutrició ortomolecular.
Dietista i naturista i hàbits saludables.

    @miresegarra_degustasalud