Arriba el mes de maig i, també, la necessitat imperiosa de posar-nos en forma. No és estrany que les botigues, webs i revistes estiguin folrades de productes amb promeses per aprimar-se de manera ràpida i sense esforços; o que apareguin dietes miraculoses noves que donen resultats a velocitat rècord. De tota manera, encara que tinguem pressa, aquestes no solen ser les alternatives més bones.

dieta

Pa per avui, fam per demà

Hem fet mil i una dietes amb resultats aparentment positius en termes de pèrdua de pes, però amb poca projecció. No només no és possible sostenir un tipus d’alimentació força restrictiva en el temps, sinó que, a la mínima que obrim una mica el joc per incorporar ingredients nous, tornem a recuperar els quilos perduts o, pitjor, ens engreixem encara més. És fam per avui, i quilos de més per demà.

Volem resultats ràpids i sense esforços, però tard o d’hora haurem d’assumir que, si no canviem d’hàbits, difícilment aconseguim millores duradores. De fet, la realitat és que perdre pes de forma saludable no ha de ser un procés lent. És fonamental deixar de banda alguns productes i basar l’alimentació en verdures, greixos i proteïnes de bona qualitat, així com controlar la quantitat i el tipus d’hidrat de carboni que triem. Amb un especialista, això es pot personalitzar i, de passada, evitem desvitalitzar-nos per culpa de solucions màgiques o massa restringides. Amb una bona pauta d’alimentació també podem perdre uns quants quilos en poc temps. Sempre que siguin quilos que ens sobren, esclar!

Complements per donar suport als nous hàbits

Els complements poden ser un suport interessant sempre que compleixin tres condicions. D’una banda, han d’acompanyar un tipus d’alimentació i hàbits saludables; també és molt important que siguin recomanats per un especialista que els conegui i que sàpiga quines necessitats té la persona; finalment, val la pena triar productes naturals i que no sobrecarreguin els òrgans d’eliminació.

Hi ha diferents opcions dins del món dels complements que poden ser interessants: un són els productes adreçats a depurar el fetge. L’Operació Bikini sol coincidir amb la primavera, que és l’estació del fetge, és a dir, l’època de l’any en què es troba vital per a les seves funcions. El fetge fa innombrables funcions vitals per a nosaltres i és un gran aliat a l’hora de perdre pes i generar una composició corporal millor. Dins de la nostra estratègia val la pena, per tant, ajudar a depurar-lo. Hi ha diverses cases amb fórmules molt interessants per a aquest objectiu.

Un altre front interessant per perdre pes són els complements que ajuden a gestionar els sucres i la necessitat de dolç. El crom és un mineral amb capacitat per controlar la glucèmia i que també sol estar inclòs en diferents formulacions d’aprimament. Després hi ha tota la gamma de complements per cremar greixos, com els que contenen actius com el cafè o te verd, que actuen sobre els dipòsits lipídics de l’organisme. També hi ha complements a base de fibres vegetals associades a extractes de plantes que ajuden a controlar el pes regulant la glucosa, generant sacietat i afavorint un bon ritme deposicional. I, finalment, hi ha tota la gamma de cremes i locions reductores i reafirmants per la pell.

On podem trobar aquests complements? En general, convé buscar-los en alguna botiga física o virtual que treballi amb marques naturals, que actualitzi regularment el catàleg i que tingui especialistes disposats a assessorar el client.

Satisfarma és una farmàcia online referent en el sector de la salut natural que, a més d’oferir
una gamma de productes per perdre pes molt àmplia, té un equip d’experts a disposició dels
clients a través de diferents canals –xat, telèfon, WhatsApp, correu electrònic– amb capacitat
per recomanar el producte idoni per a cada cas. Així mateix, el procés de compra a Satisfarma
és simple, gràcies a la possibilitat de pagar per diferents mitjans, un web àgil per navegar i un
enviament ràpid. I, per descomptat, amb preus molt competitius.