Durant el període de confinament, especialment durant els primers dies, les llars han fet compres superiors al gruix habitual, tant per la impossibilitat d’anar a bars i restaurants, com pel fet que tots els escolars ara dinen a casa.

Per ajudar les famílies i els col·lectius de la comunitat que més ho necessiten, Veritas revertirà en quatre col·lectius el 100% dels ingressos nets addicionals i no previstos generats durant el període de confinament, que ascendeixen a 518.000 €. Tot i que no se sap del cert com serà el futur, ni com evolucionaran les coses en els pròxims mesos, Veritas ha decidit actuar de forma immediata posant en marxa el Pla Resposta COVID-19.

El Pla Resposta COVID-19 va destinat a quatre col·lectius principals: treballadors de Veritas, els seus proveïdors, famílies i llars que siguin clients de Veritas, i la comunitat, especialment els col·lectius més vulnerables i més necessitats.

Mesures del Pla Resposta COVID-19

1-Emissió de xecs bescanviables a través de l’app Veritas

Els clients rebran, a través de l’aplicació de Veritas, un xec per valor de fins al 7% de les compres acumulades durant el període de confinament. D’aquesta manera, Veritas vol agrair l’esforç i la confiança dels seus clients durant aquest període excepcional.

Si encara no tens l’app de Veritas, descarrega-te-la perquè, al juliol, rebràs un xec pel valor del 5% de totes les compres que hagis fet de l’11 de maig al 30 de juny.

L’import dels xecs no bescanviats es convertirà en quilos de menjar destinats a entitats socials.

2-Augment del 5 al 10% de descompte per a famílies nombroses i monoparentals

Fins a final d’aquest any 2020, es reforça el suport a famílies nombroses i monoparentals doblant el descompte existent, que passarà del 5% al 10% del valor total de les compres.

El descompte és aplicable a totes les botigues Veritas i també a la botiga virtual.

 3-“Batch cooking i famílies”

Amb el nou pla nutricional de Veritas gratuït podreu aprendre a preparar plats deliciosos i saludables per a tota la família. Com tots els Veritas Food Plans, inclou, menús, receptes i cupons amb grans descomptes.

El pla inclou menús saludables aptes per a tota la família i també específics per a algunes al·lèrgies i intoleràncies. Un total de 75 receptes us donaran moltes idees de plats principals, esmorzars i berenars saludables i deliciosos.

4-Bonificacions a les persones que hi treballen

Com a reconeixement al gran esforç i la responsabilitat assumida durant aquest període, les persones que treballen a Veritas rebran una bonificació a la nòmina del mes de març per un import total de 120.000 €.

 5-Donacions a entitats socials

Dins d’aquest pla, Veritas ha dissenyat un programa de donacions d’aliments a les entitats socials per cobrir les necessitats més bàsiques dels col·lectius més vulnerables. Aquest programa d’acompanyament complementa i multiplica la col·laboració habitual de Veritas amb les entitats solidàries.

6-Línia d’anticipació a proveïdors

Finalment, ha posat a disposició dels seus proveïdors una línia per anticipar pagaments per valor d’un milió d’euros per facilitar la seva liquiditat. Especialment, a tots els que han resultat més afectats pel tancament forçós de l’hostaleria i les escoles.

La cadena de supermercats ecològics, durant el mes de maig i juny, concretarà altres accions complementàries d’impacte positiu per a les butxaques dels seus clients i col·lectius.