Moltes vegades ens falta temps o idees perquè els infants mengin millor i nosaltres també, però ara no tenim l’excusa del temps, ni tampoc de les idees ni dels diners.

Arriba el pla “Batch cooking i famílies”, el nou pla nutricional de Veritas gratuït i amb molts cupons de descompte.

A internet és fàcil trobar milions de pàgines web amb idees per menjar saludable, receptes, tècniques per camuflar verdures i tot el contingut relacionat amb la nutrició que ens puguem arribar a imaginar. No obstant això, Internet té també limitacions i, tot i la infinitat de possibilitats que ens ofereix la xarxa, també és fàcil perdre’s entre tanta proposta i acabar rendint-se i tornant a la rutina de sempre.

Les bases d’una alimentació saludable

Ara que seguim de confinament i que, de moment, no sabem quant de temps durarà, és un bon moment per aprendre les bases d’una alimentació saludable per a tota la família i allunyar-nos de la idea que l’alimentació dels petits ha de ser diferent de la dels adults.

La base de l’alimentació dels nens, com la dels adults, haurien de ser els vegetals, les proteïnes de qualitat i greixos saludables.

Però per a això és primordial predicar amb l’exemple, perquè, si no mengem nosaltres verdures de manera habitual, com pretenem que ells ho facin?

Per resoldre tots aquests dubtes i ajudar a fer una miqueta més fàcil la recerca d’informació, des de Veritas s’han creat plans digitals gratuïts amb l’objectiu d’ajudar a tothom a fer canvis en la seva alimentació i estil de vida.

Fins ara s’han llançat tres plans: un per a vegans, un altre per perdre pes i l’últim, el de cuina per lots i famílies. Cada un té contingut nutricional, descomptes exclusius, receptes, menús, descarregables i molt més.

El pla “Batch cooking i famílies” inclou menús i receptes

En aquest últim pla es tracten aspectes molt variats: des de com hauria de ser l’alimentació familiar, tècniques per camuflar les verdures que menys ens agraden, receptes per preparar esmorzars i berenars saludables. A més, l’equip de nutricionistes de Veritas ens parla sobre les tècniques de la cuina per lots i comparteix amb tots els lectors menús per a algunes al·lèrgies i intoleràncies.

Pizzes amb base de coliflor, espaguetis de carbassó, hamburgueses vegetals o mandonguilles d’azukis són algunes de les receptes delicioses del pla. I, a més, menús, recomanacions, ecos a l’aplicació Veritas i fins i tot alguns cupons amb descomptes com aquests:

 

Si voleu accedir a tot aquest contingut gratuït i aprendre per fi les bases d’una alimentació saludable per a tota la família simplement entreu aquí.