L’estiu ja és aquí i, per tant, la calor, les vacances, les ganes de sortir, les terrasses… El cos demana refrescar-se, però no s’hi val tot. Sovint els refrescos comercials són plens de sucres que només ens aporten calories buides, sense nutrients, i que contribueixen a desenvolupar diferents malalties.

Vichy Catalan, coneixedora d’aquesta realitat, ens proposa Vichy Catalan Fruit, l’alternativa més saludable d’aigua saboritzada. Els dos formats, d’1,2 l i 0.5 l, fabricats amb un material molt resistent ideal per emportar, estan disponibles en tres sabors: taronja, llimona i poma. El fet d’estar elaborat amb el suc de tres taronges, tres pomes i una llimona respectivament, sense cap tipus de sucre afegit i endolcit amb el toc just d’estèvia és el que realment marca distància amb altres begudes de la seva categoria i el que la fa valedora de l’expressió “bombolles amb suc”.

És sana l’aigua Vichy Catalan?

Amb Vichy Catalan Fruit podeu gaudir de tots els beneficis de la fruita, a més de les propietats de l’aigua mineral natural carbonatada Vichy. Les seves propietats mineromedicinals i el seu gust inconfusible la converteixen en una de les aigües minerals més ben valorades pels restauradors i consumidors. Molts estudis han demostrat que, consumint-la regularment, podem reduir els nivells de colesterol LDL i el risc de desenvolupar malalties cardiovasculars sense elevar la pressió sanguínia.

Vichy Catalan Fruit només conté 1 g de sucre per cada 100 ml.

Si és refrescant vol dir que porta sucre?

Moltes vegades “refresc” i “sucre” són dos termes relacionats, i no en va, ja que si ens fixem en el llistat d’ingredients i taula de composició nutricional podem observar que moltes d’aquestes begudes tenen el sucre entre els primers ingredients, que pot suposar fins al 30% del total. Vichy Catalan n’ha prescindit per elaborar Vichy Catalan Fruit, que només conté 1 g per cada 100 ml de producte, xifra insignificant en comparació amb altres marques del mercat i que, a més, prové del suc de fruites. Com ja hem explicat en diverses ocasions a Etselquemenges, el que és òptim és prendre la fruita sencera i, en cas que sigui suc, és molt interessant que es faci amb una part considerable d’aigua i que la quantitat de fruites exprimides sigui limitada.

Acostumar el paladar al gust natural dels aliments és una tasca pendent que té la societat actual, ja que tenim dependència d’aliments ultrapalatables que poden arribar a ser addictius.

 

Marta Costa
Marta Costa

Periodista i Postgrau en Comunicació Alimentària.

  @marta_coor