La cura facial tant de dia com de nit és bàsica per a tota mena de pells. Diferents condicionants com l’edat, els factors ambientals, la sobreexposició solar, l’estrès, etc. estimulen l’aparició de taques, arrugues i manca de lluminositat, alhora que veiem la nostra pell deshidratada i desnodrida.

Crema facial

Cuida la teva pell amb ingredients naturals

Com bé sabem, tant la cosmètica facial com la corporal ha anat avançant a la recerca de productes formulats amb ingredients naturals i ecològics certificats, que mitjançant la sinergia aporten la màxima efectivitat en la cura de la pell.

A més, molts dels cosmètics ecològics també tenen la certificació vegana, que garanteix que el producte és respectuós amb els animals.

Hi ha una gran tasca de recerca per seleccionar els principis actius amb les màximes propietats dermocosmètiques per aconseguir aportar la hidratació i els nutrients adequats i regular les pells greixoses; calmar les pells sensibles o reactives; revitalitzar i regenerar les pells madures; aportar elasticitat a les pells seques; reduir la pell de taronja típica de la cel·lulitis; calmar i regenerar la pell després del sol; calmar i hidratar la pell de l’home després de l’afaitat, etc. amb fórmules a base d’olis vegetals, hidrolats i olis essencials de la màxima qualitat i ecològics.

La importància de cuidar la teva pell durant la nit

La nit és el moment del dia on té lloc la regeneració cel·lular. La nostra pell està receptiva per absorbir al màxim tots els ingredients actius que conté el producte cosmètic facial aplicat, tant si és un sèrum, una crema, un fluid, una emulsió, etc. A més, és un bon moment per aplicar aquells tractaments que ens ajudaran a reduir les taques, unificar el to de la pell, nodrir-la i també disminuir les arrugues d’expressió.

La preocupació, sobretot de moltes dones, és l’aparició de tots els signes esmentats anteriorment. La marca Yeidra, de cosmètica natural i ecològica fabricada a Espanya, ens presenta dins de la Línia Premium la crema nutritiva de nit rica en vitamines A, C i E, apta per a vegans (certificació Bio Vida Sana) i amb un elevat percentatge d’ingredients ecològics i de principis actius naturals (totes les referències tenen el distintiu EcoPlus).

A qui està adreçada la crema nutritiva de nit?

La crema nutritiva de nit rica en vitamines A, C i E és una fórmula adreçada als qui vulguin atenuar i reduir les taques facials degudes a la sobreexposició solar o a l’edat, molt efectiva per reduir els efectes dels radicals lliures gràcies al seu contingut altíssim en antioxidants.

Molt rica en vitamines A, C i E. El seu ús continuat aporta la lluminositat que la pell va perdent amb l’edat, preveu l’aparició d’arrugues i atenua les taques facials sense agredir la pell, unificant-ne progressivament el to i protegint-la del fotoenvelliment.

Poden utilitzar-la persones de diferents edats que necessitin tenir cura de la pell en aquest sentit.

Quins són els ingredients actius principals de la formulació?

Es tracta d’una potent sinergia realitzada exclusivament amb actius vegetals ecològics: hidrolat de camamilla i llimona, mantega de karité, olis vegetals de cànem, càrtam, tamanu i bròquil, extractes de boixerola, regalèssia i babchi (ric en bakuchiol) i olis de gerani i llimona.

 • Hidrolat de llimona: té un alt contingut en vitamina C, cosa que potencia el seu poder antioxidant i la seva funció protectora de la pell davant l’envelliment prematur i que combat els radicals lliures que generen diversos factors, com la radiació solar. L’àcid ferúlic, present de forma natural a la llimona, posseeix un efecte potenciador d’altres antioxidants naturals com la vitamina C i E, per això funciona especialment bé com a despigmentant i com a estimulador natural de la producció de col·lagen i elastina.
 • Hidrolat de camamilla: ajuda a atenuar les taques de la pell sense agredir-la. De fet, està especialment indicat per a pells sensibles i reactives, gràcies a les seves propietats regeneradores i antiinflamatòries.
 • Mantega de karité: ajuda a hidratar la pell, aporta gran elasticitat, protegeix davant de radiacions UV i regenera. Té una alta concentració de vitamines A i E.
 • Oli de cànem: ric en vitamina E, excel·lent antioxidant, utilitzat per tractar taques cutànies, acne, èczemes, etc. Les seves fantàstiques propietats antiinflamatòries i antioxidants el fan molt apropiat per cuidar lesions de la pell i taques que poden aparèixer en pells excessivament seques.
 • Oli de càrtam: alt poder antioxidant i fotoprotector, alt contingut en antioxidants i vitamina E, ajuda a inhibir el dany causat per l’exposició als raigs UVB. Té una acció calmant molt potent, per això és molt ben tolerat per pells sensibles o reactives.
 • Oli de calòfil o tamanu: té propietats antiinflamatòries, antibacterianes, antivirals i antioxidants. Indicat per a pells madures: és un excel·lent reparador cutani, promou la regeneració cel·lular, exercint un efecte antiedat i, amb la presència de la vitamina E, millora el dany que poden causar els radicals lliures.
 • Oli de bròquil: ric en antioxidants, àcids grassos essencials i vitamines A i C. És un oli molt hidratant, calmant i protector de la pell gràcies als àcids grassos que conté (àcid araquidònic, omega-6 i omega-9) i a les vitamines. Redueix l’aparença de les línies d’expressió fines, però també de les arrugues i de les taques de pigmentació. També conté betacarotè, vitamina E i vitamines del complex B, per la qual cosa la pell té més lluminositat i una aparença molt més jove.
 • Extracte de boixerola: prevé la formació de taques unificant el to natural de la pell. S’usa en cosmètica per les seves propietats que regulen el seu (el greix), antisèptiques i antiinflamatòries, per això està recomanat també per a les pells greixoses. L’extracte de boixerola per a taques està recomanat perquè evita la síntesi de melanina i redueix l’absorció de raigs UV-B.
 • Extracte de regalèssia: conté, entre altres nutrients, vitamina C, que afavoreix la brillantor de la pell. Amb la regalèssia, el pigment cutani es dispersa i s’atenua de mica en mica, per la qual cosa és molt recomanable per al tractament de taques.
 • Oli essencial de gerani: ofereix possibilitats importants per prevenir o atenuar les línies d’expressió, les bosses dels ulls i les arrugues. És un potent reafirmant que també posseeix propietats antiinflamatòries i cicatritzants.
 • Oli essencial de llimona: ric en vitamina C. Les qualitats antioxidants de l’oli essencial de llimona el fan un ingredient molt útil per tractar problemes de la pell com les taques produïdes pel sol.
 • Cera carnauba: hidrata la pell, la protegeix d’agents externs i és molt emol·lient.
 • Babchi: a les llavors i les fulles d’aquesta planta es troba un ingredient anomenat bakuchiol, conegut com el “retinol vegà”. És, doncs, un ingredient d’origen vegetal que té les mateixes propietats que el retinol però sense ser irritant. A diferència del retinol, el bakuchiol és respectuós amb tota mena de pells. El bakuchiol millora el to general de la pell i atenua les taques facials. És un gran antioxidant i estimula la síntesi de col·lagen, cosa que ajuda a millorar la fermesa i elasticitat de la pell i a reduir les arrugues.

Com s’ha d’utilitzar?

 • S’aconsella l’aplicació a la nit, després de fer la neteja facial.
 • Aplica una gota a cadascuna de les zones específiques: front, pòmuls, nas i barbeta, estén la crema per tota la cara amb suaus moviments circulars i en sentit ascendent, sempre des del centre cap a fora.
 • És de fàcil absorció i amb una aroma cítrica.

CODI PROMOCIONAL

YEIDRA-COMOCOMO
15% descompte  en yeidracosmetica.com/es/

Promoció vàlida fins al 31/12/2021

Mireia Segarra Escolà
Mireia Segarra Escolà

Farmacèutica i especialista en nutrició ortomolecular.
Dietista i naturista i hàbits saludables.

    @miresegarra_degustasalud