Casa Leonardo, al Pirineu de Lleida

A Senterada, al Pirineu de Lleida, Casa Leonardo ofereix cada dia als seus hostes esmorzars i sopars a base d’aliments frescos, locals i ecològics, en plats simples i d’inspiració local. Aprofiteu per fer rutes senderisme de 10 quilòmetres i passejar pel Parc Nacional d’Aigüestortes. Casa Leonardo us proposarà un ampli ventall de possibilitats: cicloturisme, senderisme, barranquisme, recerca de bolets, entre d’altres.

leonardo

Càmping Vinyols del Camp, Tarragona

Per als amants dels càmpings i del turisme rural, a Tarragona hi ha el Càmping Ecològic Vinyols Camp, que ofereix allotjament per a famílies tant en habitacions com en caravanes o tendes a l’ombra d’avellaners centenaris. Els que s’hi allotgen poden recollir fruits dels arbres i fer passejades en carro. Els tallers de cuina que s’organitzen són sempre a partir de productes cultivats a Vinyols.
La certificació eco la tenen per la cuina, però també pel manteniment de l’entorn, amb consciència ambiental. Per exemple, la piscina, que és un dels atractius principals, és mantinguda amb sal i no amb clor.

vinyols

Càmping La Vall de Campmajor, prop de Banyoles

Sortir a l’aventura amb nens és molt fàcil a l’Eco Càmping La Vall de Campmajor. Situat entre el Parc Natural de la Garrotxa i l’Estany de Banyoles, aquest càmping ecològic i de muntanya ofereix parcel·les, bungalows i instal·lacions perfectament pensades per a les necessitats dels més petits.
Al Càmping La Vall de Campmajor, les famílies poden gaudir d’ecoactivitats, tallers, la piscina d’aigua salada i un munt de possibilitats dins i fora del recinte.

campmajor (1)

Can Ballús, a Tiana

Can Ballús és de les cases rurals més properes a Barcelona i, per tant, un lloc ideal per sortir a desconnectar o, també, per als que vulguin fer turisme a la gran ciutat des d’un entorn natural. Can Ballús és a Tiana, el primer poble de muntanya del Maresme i la casa és al cor del Parc de la Serralada Litoral.
En aquesta antiga masia rehabilitada hi ha quatre habitacions envoltades de vinyes, pinedes i unes impressionants vistes al mar. Un oasi de tranquil·litat al costat de Barcelona. Mireu el vídeo.
canballus (1)

Cal Mas, entre el Solsonès i la Segarra

Cal Mas és una masia de vuit habitacions situada a Sant Serni, un petit nucli de Torà, a Vall de Llanera, entre el Solsonès i la Segarra. Els paisatges que envolten la casa són d’una bellesa excepcional, amb camps de conreus i grans extensions de bosc de la Catalunya Central. Allà, petits i grans podran gaudir del contacte amb la natura amb activitats tan diverses com trekking, BTT o caiac i també de les vistes als diferents monuments emblemàtics de la zona com la Torre de Vallferosa o el Castell de Llanera.
Cada racó d’aquesta casa respira cura pel medi ambient i la salut; a més, entre altres coses, hi ha una piscina mantinguda amb sal en lloc de clor.

calmas

Pilar Rodrigáñez Riccheri

Dietista especialitzada en pèrduda de pes, metabolisme i salut femenina

    @pilarrodriganez
Pilar Rodrigáñez Riccheri

Ara pots demanar cita amb la
Pilar Rodrigáñez Riccheri a La Consulta de l'Ets
936 338 063 Correu electrònic