Casa Leonardo, al Pirineu de Lleida

A Senterada, al Pirineu de Lleida, Casa Leonardo ofereix cada dia als seus hostes esmorzars i sopars a base d’aliments frescos, locals i ecològics, en plats simples i d’inspiració local. Aprofiteu per fer rutes senderisme de 10 quilòmetres i passejar pel Parc Nacional d’Aigüestortes. Casa Leonardo us proposarà un ampli ventall de possibilitats: cicloturisme, senderisme, barranquisme, recerca de bolets, entre d’altres.

leonardo

Càmping Vinyols del Camp, Tarragona

Per als amants dels càmpings i del turisme rural, a Tarragona hi ha el Càmping Ecològic Vinyols Camp, que ofereix allotjament per a famílies tant en habitacions com en caravanes o tendes a l’ombra d’avellaners centenaris. Els que s’hi allotgen poden recollir fruits dels arbres i fer passejades en carro. Els tallers de cuina que s’organitzen són sempre a partir de productes cultivats a Vinyols.
La certificació eco la tenen per la cuina, però també pel manteniment de l’entorn, amb consciència ambiental. Per exemple, la piscina, que és un dels atractius principals, és mantinguda amb sal i no amb clor.

vinyols

Càmping La Vall de Campmajor, prop de Banyoles

Sortir a l’aventura amb nens és molt fàcil a l’Eco Càmping La Vall de Campmajor. Situat entre el Parc Natural de la Garrotxa i l’Estany de Banyoles, aquest càmping ecològic i de muntanya ofereix parcel·les, bungalows i instal·lacions perfectament pensades per a les necessitats dels més petits.
Al Càmping La Vall de Campmajor, les famílies poden gaudir d’ecoactivitats, tallers, la piscina d’aigua salada i un munt de possibilitats dins i fora del recinte.

campmajor (1)

Can Ballús, a Tiana

Can Ballús és de les cases rurals més properes a Barcelona i, per tant, un lloc ideal per sortir a desconnectar o, també, per als que vulguin fer turisme a la gran ciutat des d’un entorn natural. Can Ballús és a Tiana, el primer poble de muntanya del Maresme i la casa és al cor del Parc de la Serralada Litoral.
En aquesta antiga masia rehabilitada hi ha quatre habitacions envoltades de vinyes, pinedes i unes impressionants vistes al mar. Un oasi de tranquil·litat al costat de Barcelona. Mireu el vídeo.
canballus (1)

Cal Mas, entre el Solsonès i la Segarra

Cal Mas és una masia de vuit habitacions situada a Sant Serni, un petit nucli de Torà, a Vall de Llanera, entre el Solsonès i la Segarra. Els paisatges que envolten la casa són d’una bellesa excepcional, amb camps de conreus i grans extensions de bosc de la Catalunya Central. Allà, petits i grans podran gaudir del contacte amb la natura amb activitats tan diverses com trekking, BTT o caiac i també de les vistes als diferents monuments emblemàtics de la zona com la Torre de Vallferosa o el Castell de Llanera.
Cada racó d’aquesta casa respira cura pel medi ambient i la salut; a més, entre altres coses, hi ha una piscina mantinguda amb sal en lloc de clor.

calmas

PILAR RODRIGAÑEZ RICCHERI

Dietista amb perspectiva integrativa

PILAR RODRIGAÑEZ RICCHERI

Ara pots demanar cita amb la
PILAR RODRIGAÑEZ RICCHERI a La Consulta de l´Ets
936 338 063 Correu electrònic