Arròs integral amb verdures i tofu fumat

Plat principal  |  Restaurant Lasal del Varador

No us deixeu perdre aquesta deliciosa recepta de paella vegetariana del Restaurant Lasal del Varador que va exhaurir existències al Festival Cómo Como de Mataró del 2016.  

  • Racions:
    10
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1h 30 minuts

Ingredients

Per a l’arròs:

1 kg d’arròs integral
400 g de tofu

Elaboració

Per el brou:

Talleu les verdures a daus i sofregiu amb un raig d’oli; cobriu les verdures amb aigua, afegiu-hi sal, tapeu i porteu a punt d’ebullició, destapeu, abaixeu el foc i deixeu 30 minuts…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat