Amanida d’ordi amb salsa d’alfàbrega

Plat principal, Condiments i salses  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

L’ordi és el cereal que té un efecte més refrescant. Barrejat amb la salsa d’alfàbrega resulta excel·lent quan fa calor.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1 hora + 8 h remull
© Pau Esculies

Ingredients

Per a l’ordi

1 vas (250 ml) d’ordi en remull de 3 a

Elaboració

Per a l’ordi:

Escorreu l’ordi i llenceu l’aigua del remull.
Poseu a bullir l’aigua en una olla de fons gruixut, tapada. Quan arribi a ebullició, afegiu-hi la sal i l’ordi. Bulliu-ho…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat