Condiment casolà per a la pasta

Condiments i salses  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Un condiment natural i ben nutritiu que potencia el sabor dels àpats. És especialment convenient quan s’ha de limitar el consum de sal a la dieta. Conserveu-lo en un lloc fresc i sec, i si és a la nevera o el congelador, molt millor.  

  • Racions:
    4 - 5
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    5 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

1 cullerada (15 ml) de llavors de carbassa, lleugerament

Elaboració

Moleu parcialment les llavors de carbassa i de gira-sol amb l’orenga, en un molinet elèctric.
Incorporeu-hi el sèsam i el llevat per moldre-ho només uns segons més i evitar que el sèsam …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat