Salsa remineralitzant amb sèsam, ume, alga dulse i llimona

Condiments i salses  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Salsa pensada per remineralitzar, especialment en casos d’anèmia o debilitat òssia. A més a més, la crema de sèsam dóna molt de joc als gourmets doncs admet moltes variacions. Si la proveu, voldreu repetir!

  • Racions:
    250 ml
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts + 10 h de remull
© Pau Esculies

Ingredients

4 cullerades (60 ml) de sèsam complet
1 cullerada (1

Elaboració

Poseu el sèsam en remull amb aigua i un rajolí de vinagre, durant 8-10 hores a temperatura ambient. Llenceu l’aigua de remull, esbandiu i escorreu-lo.
Rehidrateu l’alga dulse durant 3-5 m…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat