Guisat de mongeta vermella amb fonoll fresc i nou moscada

Plat principal  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Un plat de cullera nutritiu, remineralitzant i digestiu que escalfa el cos. Ideal per a les persones que estan en època de creixement com els nens, les dones embarassades i els esportistes.  

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1h 30 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

Per a la cocció base de les mongetes vermelles

1 vas (

Elaboració

Per a la cocció de les mongetes

Llenceu l’aigua del remull i esbandiu-les sota l’aixeta.
Poseu-les a bullir en aigua freda, a foc fort durant 3-4 minuts.
Escorreu l’aigua i torneu-hi…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat