Filets de molls amb dos fonolls i tàperes

Plat principal  |  Valentí Mongay

Una recepta que reivindica la pesca artesanal i que recupera herbes que creixen al nostre litoral com el fonoll, una planta estrella de l'alimentació saludable, perquè és ric en àcid fòlic i també conté vitamina B3 i provitamina A

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    1 hora + marinat del fonoll

Ingredients

8 molls de roca de mida mitjana
un manat de fonoll no

Elaboració

Prepareu el fonoll marí; trieu els brots tendres i submergiu-los en vinagre de vi blanc durant quinze dies.
Netegeu els molls i reserveu els fetges. Filetegeu-los.
Uns segons abans de menja…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat