Arròs integral de pastanaga, col i ceba

Plat principal  |  Bernard Benbassat

Us presentem una súper amanida que no us deixarà indiferents. Incorporeu l'arròs integral a la vostra dieta i descobrireu, juntament amb les llenties, una fantàstica font d'energia!

  • Racions:
    8
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    45 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

  • 400 g de ceba a grills
  • 400 g de col arrissada tallada en chiffonade ampla
  • 400 g de pastanaga tallada a bastonets
  • 10 grans d’all pelats, tallats per la meitat, sense cor
  • 400 g d’arròs integral
  • 1 fulla de llorer
  • un pessic de farigola
  • un pessic de sajolida
  • 200 g de llenties Beluga
  • 8 g de sal grisa
  • 50 g de suc de llimona
  • 2 L d’aigua
  • 80 g d’oli de gira-sol ppf (primera premsada en fred)
  • Julivert
  • Oli d’oiva

Dieta

  • Omnívora
  • Vegana
  • Vegetariana
Bernard Benbassat

Bernard Benbassat
Xef especialitzat en macrobiòtica

bernardbenbassat.com
 

Arròs integral de pastanaga, col i ceba

Plat principal  |  Bernard Benbassat

  • Racions:
    8
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    45 minuts

Us presentem una súper amanida que no us deixarà indiferents. Incorporeu l'arròs integral a la vostra dieta i descobrireu, juntament amb les llenties, una fantàstica font d'energia!


Ingredients

  • 400 g de ceba a grills
  • 400 g de col arrissada tallada en chiffonade ampla
  • 400 g de pastanaga tallada a bastonets
  • 10 grans d’all pelats, tallats per la meitat, sense cor
  • 400 g d’arròs integral
  • 1 fulla de llorer
  • un pessic de farigola
  • un pessic de sajolida
  • 200 g de llenties Beluga
  • 8 g de sal grisa
  • 50 g de suc de llimona
  • 2 L d’aigua
  • 80 g d’oli de gira-sol ppf (primera premsada en fred)
  • Julivert
  • Oli d'oiva

Elaboració

  1. Escalfeu 80 g d’oli de gira-sol ppf. Sofregiu 400 g de ceba a grills, 400 g de col arrissada tallada en chiffonade ampla, 400 g de pastanaga tallada a bastonets i 10 grans d’all pelats, tallats per la meitat, sense cor.
  2. Escorreu les verdures. Reserveu-les.
  3. Al mateix oli, sofregiu molt poc 400 g d’arròs integral, 1 fulla de llorer, un pessic de farigola, un pessic de sajolida, 200 g de llenties Beluga i 8 g de sal grisa.
  4. Desglaceu-ho amb 50 g de suc de llimona.
  5. Evaporeu-ho. Mulleu-ho amb 2 L d’aigua.
  6. Coeu-ho 30’ després que arrenqui el bull, amb tapa i a foc lent.
  7. Afegiu-hi les verdures que heu sofregit abans. Coeu-ho 10’ més.
  8. Rectifiqueu. Traieu la fulla de llorer. Deixeu-ho reposar 10’ abans de servir tebi, amb julivert acabat de picar per sobre i amanit amb un rajolí d’oli d’oliva ppf.
 

Bernard Benbassat
Xef especialitzat en macrobiòtica

http://www.bernardbenbassat.com

Elaboració

  1. Escalfeu 80 g d’oli de gira-sol ppf. Sofregiu 400 g de ceba a grills, 400 g de col arrissada tallada en chiffonade ampla, 400 g de pastanaga tallada a bastonets i 10 grans d’all pelats, tallats per la meitat, sense cor.
  2. Escorreu les verdures. Reserveu-les.
  3. Al mateix oli, sofregiu molt poc 400 g d’arròs integral, 1 fulla de llorer, un pessic de farigola, un pessic de sajolida, 200 g de llenties Beluga i 8 g de sal grisa.
  4. Desglaceu-ho amb 50 g de suc de llimona.
  5. Evaporeu-ho. Mulleu-ho amb 2 L d’aigua.
  6. Coeu-ho 30’ després que arrenqui el bull, amb tapa i a foc lent.
  7. Afegiu-hi les verdures que heu sofregit abans. Coeu-ho 10’ més.
  8. Rectifiqueu. Traieu la fulla de llorer. Deixeu-ho reposar 10’ abans de servir tebi, amb julivert acabat de picar per sobre i amanit amb un rajolí d’oli d’oliva ppf.

 

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat