Canapè de foie de mar

Aperitius  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Descobriu aquests canapès amb base de polenta i foie de mar que no deixaran a ningú indiferent.

  • Racions:
    50 unitats
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    20 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

Per a la base de polenta

1 vas (250 ml) de polenta ecol

Elaboració

Per a la base de polenta

Poseu tres vasos d’aigua amb la cúrcuma en una olla alta. Feu que arrenqui el bull i poseu-ho al punt de sal.
Talleu-ne l’ebullició amb el quart vas d’aigua i an…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat