Cocció base de l’arròs integral

Plat principal  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

L’arròs és molt digestiu i fonamental en qualsevol dieta, especialment en les depuratives, perquè no deixa residus metabòlics.  

  • Racions:
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    45 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

Elaboració

Renteu l’arròs integral per immersió i escorreu-lo per decantació, per eliminar qualsevol resta de segó.
Poseu l’aigua en un cassó, tapeu i feu que arrenqui el bull.
Incorporeu-hi l…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat