Raviolis calents de carbassa i nous

Plat principal  |  Bernard Benbassat

Versió vegetal de wonton amb carbassa cuita i nous com a alternativa al farciment original de carn de porc. Entretinguts de fer però amb un resultat que us deixarà satisfets!

  • Racions:
    6
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1h 15 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

  • 300 g de carbassa cuita
  • 20 g de nous picades
  • 10 fulles d’estragó fresc picades
  • 18 làmines de massa wonton(*)
  • 200 g de nata vegetal
  • oli d’oliva ppf
  • fulles d’estragó
  • nous senceres

(*) Normalment conté ou a la seva composició

Per a la salsa

  • 100 g de suc de taronja
  • la ratlladura d’1 taronja
  • 10 g de ceps secs
  • 50 g de tamari

Dieta

  • Omnívora
  • Vegana
  • Vegetariana
Bernard Benbassat

Bernard Benbassat
Xef especialitzat en macrobiòtica

bernardbenbassat.com
 

Raviolis calents de carbassa i nous

Plat principal  |  Bernard Benbassat

  • Racions:
    6
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1h 15 minuts

Versió vegetal de wonton amb carbassa cuita i nous com a alternativa al farciment original de carn de porc. Entretinguts de fer però amb un resultat que us deixarà satisfets!


Ingredients

  • 300 g de carbassa cuita
  • 20 g de nous picades
  • 10 fulles d'estragó fresc picades
  • 18 làmines de massa wonton(*)
  • 200 g de nata vegetal
  • oli d'oliva ppf
  • fulles d'estragó
  • nous senceres
(*) Normalment conté ou a la seva composició

Per a la salsa

  • 100 g de suc de taronja
  • la ratlladura d'1 taronja
  • 10 g de ceps secs
  • 50 g de tamari

Elaboració

  1. Barregeu la carbassa cuita, les nous picades i les fulles d'estragó picades.
  2. Farciu les làmines de massa wonton.
  3. Bulliu els raviolis 3' en aigua lleugerament salada. Escorreu-los. Emplateu-los i napeu-los amb la salsa.
  4. Per a la salsa: poseu tots els ingredients en un cassó i reduïu-los a la meitat. Afegiu-hi 200 g de nata vegetal. Feu-hi fer un bull.
  5. Coleu la salsa.
  6. Acabeu el muntatge del plat amb rajos d'oli d'oliva ppf, fulles d'estragó i nous senceres.
  7. Serviu-los tot seguit.

Bernard Benbassat
Xef especialitzat en macrobiòtica

http://www.bernardbenbassat.com

Elaboració

  1. Barregeu la carbassa cuita, les nous picades i les fulles d’estragó picades.
  2. Farciu les làmines de massa wonton.
  3. Bulliu els raviolis 3′ en aigua lleugerament salada. Escorreu-los. Emplateu-los i napeu-los amb la salsa.
  4. Per a la salsa: poseu tots els ingredients en un cassó i reduïu-los a la meitat. Afegiu-hi 200 g de nata vegetal. Feu-hi fer un bull.
  5. Coleu la salsa.
  6. Acabeu el muntatge del plat amb rajos d’oli d’oliva ppf, fulles d’estragó i nous senceres.
  7. Serviu-los tot seguit.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat