Bernard Benbassat és d’origen francès, resident a Espanya des de fa 27 anys. Es defineix com una persona oberta, sensible, i apassionada. La naturalitat, la fidelitat, la inquietud i l’amistat són aspectes clau de la seva personalitat. Entén la cuina com una forma d’alimentar-se de manera coherent, d’acord amb l’entorn, la cultura local, els mitjans i la societat. Es va traslladar a BCN l’any 1982 amb la intenció d’aportar noves tendències, nous enfocaments gastronòmics a la ciutat, que iniciava un procés de renovació, transformació i adaptació a la modernitat europea. www.bernardbenbassat.com
La recepta
Raviolis calents de carbassa i nous
6 racions
Llest en 75 minuts
Cost: 6 euros

Foto: Pau Esculies
Ingredients
- 300 g de carbassa cuita
- 20 g de nous picades
- 10 fulles d’estragó fresc picades
- 18 làmines de massa wonton
- 200 g de nata vegetal
- oli d’oliva ppf
- fulles d’estragó
- nous senceres
Per a la salsa
- 100 g de suc de taronja
- la ratlladura d’1 taronja
- 10 g de ceps secs
- 50 g de tamari
Elaboració
- Barregeu la carbassa cuita, les nous picades i les fulles d’estragó picades.
- Farciu les làmines de massa wonton.
- Bulliu els raviolis 3′ en aigua lleugerament salada. Escorreu-los. Emplateu-los i napeu-los amb la salsa.
- Poseu tots els ingredients en un cassó i reduïu-los a la meitat. Afegiu-hi 200 g de nata vegetal. Feu-hi fer un bull.
- Coleu la salsa.
- Acabeu el muntatge del plat amb rajos d’oli d’oliva ppf, fulles d’estragó i nous senceres.
- Serviu-los tot seguit.