Bernard Benbassat és d’origen francès, resident a Espanya des de fa 27 anys. Es defineix com una persona oberta, sensible, i apassionada.  La naturalitat,  la fidelitat, la inquietud i l’amistat són aspectes clau de la seva personalitat. Entén la cuina com una forma d’alimentar-se de manera coherent, d’acord amb l’entorn, la cultura local, els mitjans i la societat. Es va traslladar a BCN l’any 1982 amb  la intenció d’aportar noves tendències, nous enfocaments gastronòmics a la ciutat, que iniciava un procés de renovació, transformació i adaptació a la modernitat europea. www.bernardbenbassat.com

 

La recepta

Raviolis calents de carbassa i nous

6 racions

Llest en 75 minuts

Cost: 6 euros

Foto: Pau Esculies

Ingredients

  • 300 g de carbassa cuita
  • 20 g de nous picades
  • 10 fulles d’estragó fresc picades
  • 18 làmines de massa wonton
  • 200 g de nata vegetal
  • oli d’oliva ppf
  • fulles d’estragó
  • nous senceres

Per a la salsa

  • 100 g de suc de taronja
  • la ratlladura d’1 taronja
  • 10 g de ceps secs
  • 50 g de tamari

Elaboració

  1. Barregeu la carbassa cuita, les nous picades i les fulles d’estragó picades.
  2. Farciu les làmines de massa wonton.
  3. Bulliu els raviolis 3′ en aigua lleugerament salada. Escorreu-los. Emplateu-los i napeu-los amb la salsa.
  4. Poseu tots els ingredients en un cassó i reduïu-los a la meitat. Afegiu-hi 200 g de nata vegetal. Feu-hi fer un bull.
  5. Coleu la salsa.
  6. Acabeu el muntatge del plat amb rajos d’oli d’oliva ppf, fulles d’estragó i nous senceres.
  7. Serviu-los tot seguit.

 

 

PUBLICITAT

portada  —  amunt