Fricandó amb moixernons

Plat principal  |  Ramon Freixa

Descobriu aquesta recepta tradicional de la mà del xef Ramon Freixa, amb deliciosos bolets que tenen fibra, redueixen el colesterol i milloren el funcionament immunitari i, per això, representen un plus per a la nostra salut.

  • Racions:
    6
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    1 h 35 minuts

Ingredients

1 kg de llata de vedella tallada molt fina
200 g de m

Elaboració

Renteu els bolets si són frescos; si són secs, poseu-los en remull en aigua freda un parell d’hores. Salpebreu els filets i passeu-los per farina. Fregiu-los en oli d’oliva molt calent fins …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat